ΣΤΙΛ STREET STYLE

Αυτά είναι τα παπούτσια που χρειαζόμαστε για την άνοιξη


MMEINTANI

2 Απριλίου 2018

black-white-shoes-2.jpg

Και αν παρακολουθείτε έστω και λίγο τα social media και τα fashion accounts του εξωτερικού, θα έχετε προσέξει ότι όλες μα όλες έχουν αγαπήσει ένα είδος mule που φέρει την πιο chic διχρωμία, αυτή του κρεμ με το μαύρο.

Η αλήθεια είναι πως αυτά που βλέπουμε να προτιμάνε οι περισσότερες στο Instagram και το διεθνές street style φέρουν την υπογραφή του οίκου Chanel, κάτι που τα κάνει ακόμα πιο διαχρονικά και chic. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να επιλέξουμε την ίδια εκδοχή και σε άλλα brands, πολύ πιο οικονομικά αλλά το ίδιο stylish.

[gallery-718361]

HOW TO WEAR

  1. Με ένα cropped τζιν παντελόνι κάνουν το καλύτερο και πιο βολικό συνδυασμό, το ίδιο όμως συμβαίνει και με ένα cropped μαύρο υφασμάτινο ή με ένα τζιν σορτσάκι (αυτό για το καλοκαίρι).
  2. Τα μίνι φορέματα που θυμίζουν λίγο από τη δεκαετία των 60s, με πουά μοτίβα ή με ρίγες, γίνονται και εκείνα ιδανικό ταίρι για τα συγκεκριμένα mules.
  3. Αν θέλετε να τα φορέσετε για μία πιο βραδινή εμφάνιση, μπορείτε να τα συνδυάσετε με ένα φόρεμα από δαντέλα, είτε σε μαύρο είτε σε λευκό/μπεζ χρώμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.