ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το κόσμημα του καλοκαιριού υπάρχει στη μπιζουτιέρα των γιαγιάδων μας


MMEINTANI

1 Μαΐου 2018

5c50ef6450011b6dd02b7abc1397940d.jpg
Gallery: 6 looks για να αγαπήσετε τους χρυσούς κρίκους

[gallery-715937]

Ειδικά το κόσμημα, είναι από τα λίγα που μας προσφέρει τόσες πολλές και διαφορετικές εκδοχές που μπορούμε να διαλέξουμε και να δώσουμε εντελώς διαφορετικό στιλ στις πιο καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Και στο συγκεκριμένο άρθρο θέλω να σας μιλήσω για μία τάση που κάνει θραύση αυτές τις μέρες και δεν είναι άλλη από τα coin jewelry.

Ο λόγος για τα κοσμήματα που μοιάζουν με νομίσματα - ενδεχομένως να είναι πράγματι, προσωπικά έχω πολλές φίλες που κατά καιρούς τις έχω δει να πηγαίνουν παλιά νομίσματα και λίρες σε τεχνίτες που τα μεταμορφώνουν σε μενταγιόν ή δαχτυλίδια.

Σε αντίθεση με τα πολύ μοντέρνα και πιο μίνιμαλ σχέδια, είναι ιδανικά για να δώσετε ένα vintage twist στο στιλ σας και να τα ταιριάξετε είτε με ένα απλό λευκό T-shirt για εντελώς 90s ντύσιμο, είτε με ένα ωραίο ρομαντικό off the shoulders top ή φόρεμα, για πιο θηλυκές εμφανίσεις που όμως έχουν και μια ρετρό αύρα.

Και ξέρετε με τι ταιριάζουν τέλεια ε; Με ένα ακόμη vintage trend που επιστρέφει και φέτος και θα δούμε να φοριέται πολύ το καλοκαίρι, το οποίο δεν είναι άλλο από το κλασικό και αγαπημένο βελονάκι.

Το vintage trend που θα φοράμε όλες και φέτος

[gallery-716895]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.