ΣΤΙΛ STREET STYLE

Η vintage τάση που ταιριάζει υπέροχα στο καλοκαιρινό μας ντύσιμο


MMEINTANI

13 Ιουλίου 2018

crochet.jpg

Υπάρχουν οι τάσεις που ταιριάζουν σε όλες τις εποχές, όπως το διαχρονικό black&white ή τα τζιν, υπάρχουν και ορισμένα trends που περιμένουμε να χειμωνιάσει/καλοκαιριάσει για να τα φορέσουμε.

Στην προκειμένη μιας και διανύουμε την καρδιά του καλοκαιριού, μία από τις τάσεις που προσωπικά περιμένω κάθε σεζόν τέτοια εποχή, είναι το crochet. Το σχέδιο που θυμίζει το κλασικό βελονάκι των γιαγιάδων μας είναι από τις πιο stylish επιλογές για το καλοκαίρι, αφού συνδυάζει μια vintage αίσθηση με ένα πρωτότυπο design και δίνει ένα μοναδικό αποτέλεσμα, είτε το φορέσουμε σε ένα μεμονωμένο κομμάτι είτε σε total look.

[gallery-716895]

Η αλήθεια μάλιστα είναι ότι τα crochet κομμάτια τα βλέπουμε κυρίως σε λευκές αποχρώσεις, αφού αυτός ο συνδυασμός είναι ό,τι πιο καλοκαιρινό και αποπνέει μια clean αισθητική, με λίγο ψάξιμο στην αγορά όμως μπορείτε να τα βρείτε και σε άλλες αποχρώσεις που θα κάνουν εξίσου μεγάλη εντύπωση. Συνδυάστε τα με αξεσουάρ όπως ένα καπέλο ή ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες και θα έχετε ένα εύκολο και πρακτικό πασπαρτού ντύσιμο για κάθε περίσταση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.