ΣΤΙΛ STREET STYLE

Η λεπτομέρεια που προσθέτουν στο look τους όσες θέλουν να δείχνουν διακριτικά sexy


MMEINTANI

23 Ιουλίου 2018

forever-21-satin-knotted-slit-maxi-dress-plunge-neckline-blogger-style-7.jpg

Έχουμε ξανασυζητήσει για το θέμα του sex appeal το καλοκαίρι και μάλιστα έχουμε δει και αρκετούς τρόπους για να δείχνουμε διακριτικά sexy μέσα από ντύσιμό μας.

Το θέμα είναι πάντα βέβαια ότι δεν πρέπει να το παρακάνουμε, καθώς ένα υπερβολικά αποκαλυπτικό outfit μόνο αντίθετα αποτελέσματα θα έχει. Γι’ αυτό και το στιλ που θα δείτε παρακάτω, είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους να βάλετε ένα sexy twist στο στιλ σας χωρίς να δείχνετε too much.

Τα κορίτσια λοιπόν που αγαπάνε το λίγο πιο θηλυκό στιλ το καλοκαίρι γνωρίζουν καλά ότι ένα από τα πιο ωραία κομμάτια όπου μπορούν να ποντάρουν είναι φορέματα, tops και φούστες με λίγο άνοιγμα στο πλάι.

Οι λεγόμενες slit skirts και φορέματα (slit ονομάζεται αυτό το «σκίσιμο» στο πλάι) αφήνουν να φαίνεται ένας μέρος από το γυναικείο πόδι, κάτι που είναι από μόνο του αρκετά γοητευτικό, χωρίς όμως το αποτέλεσμα να φαίνεται υπερβολικό ή κακόγουστο. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.