ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τι να φορέσετε στη δουλειά όταν έχει καύσωνα


Αφροδίτη Σακκά

2 Αυγούστου 2018

abaca_643795_240_1.jpg

Το καλοκαίρι είναι μία ιδιαίτερη στιλιστική πρόκληση. Θέλουμε να είμαστε κομψές και προσεγμένες, χωρίς όμως να ζεσταινόμαστε και να νιώθουμε άβολα. Και κάθε πρωί μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα είναι και μία νέα περιπέτεια. Θέλουμε, λοιπόν, outfits που να μην μας κάνουν να ιδρώνουμε μέχρι να φτάσουμε στο γραφείο, ούτε όμως και να κρυώνουμε από το δυνατό air condition. 

Φέτος, λοιπόν, διαλέγουμε αέρινες σιλουέτες με ιδιαίτερες λεπτομέρειες σε μανίκια και λαιμόκοψη, ενώ διατηρούμε κλασσικά κομμάτια -όπως ένα λευκό παντελόνι- στη γκαρνταρόμπα μας. Παρακάτω, μερικά looks που θα σας δώσουν την απαραίτητη έμπνευση για τις τελευταίες μέρες στο γραφείο πριν τις διακοπές.

Συνδυάστε ένα πουά φόρεμα σε ουδέτερη απόχρωση, με flat σανδάλια και κομψά γυαλιά ηλίου.

 

A post shared by Tiffany Wang (@tiffwang_) on

Μία midi, λινή φούστα είναι η πιο εύκολη και κομψή λύση αν πρόκειται να περάσετε την μέρα στην πόλη.

Μία αέρινη ριγέ παντελόνα, με απλό top και τα αγαπημένα σας αθλητικά, είναι ο ιδανικός συνδυασμός, αν το dress code του γραφείου σας είναι casual.

 

A post shared by Emma Hill | EJSTYLE (@emmahill) on

Το λευκό παντελόνι είναι must-have κομμάτι για το καλοκαίρι, αφού συνδυάζεται με τα πάντα. Διαλέξτε ένα σε cropped στιλ.

\

 

A post shared by Lizzy Hadfield (@shotfromthestreet) on

Όσο πιο έντονα χρώματα για το καλοκαίρι, τόσο το καλύτερο.

 

Δείτε ακόμη: 10 χαλαρά outfits για το Κυριακάτικο brunch

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.