ΣΤΙΛ STREET STYLE

Τα καλύτερα street style looks από το Copenhagen Fashion Week


Αφροδίτη Σακκά

13 Αυγούστου 2018

abaca_647342_0351.jpg

Αν παρακολουθείτε το Instagram μερικών από των πιο διάσημων fashion editors και street style stars, σίγουρα θα παρατηρήσατε πως το fashion crowd βρέθηκε σύσσωμο στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης τις προηγούμενες μέρες, χαρίζοντάς μας μερικά από τα πιο stylish looks που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Τα καλύτερα prints και patterns της σεζόν έκαναν την εμφάνισή τους στους δρόμους της Δανέζικης πρωτεύουσας, η οποία αποτελεί το πιο "φρέσκο" hot-spot για τον κόσμο της μόδας τους τελευταίους μήνες. Brands όπως Ganni, Saks Potts και Stine Goya παρουσιάσαν τα trends για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 στα catwalks, ενώ την ίδια στιγμή τα street style looks ήταν κάθε άλλο παρά βαρετά - ή minimal.

Με βασικά στοιχεία την αυτοπεποίθηση και τη θυληκότητα, οι παρευρισκόμενοι ανέδειξαν την άνεση και τους εκκεντρικούς χρωματικούς συνδυασμούς, μέσα από oversized κοστούμια και αέρινα tea dresses, σε ένα κομψό πάντρεμα του Λονδρέζικου στιλ με το σκανδιναβικό coolness.

Δείτε στη gallery μερικά από τα καλύτερα street style looks του Copenhagen Fashion Week SS19:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.