ΣΤΙΛ STREET STYLE

Το μοναδικό styling trick που χρειάζεται να γνωρίζετε για τη φετινή σεζόν


Αφροδίτη Σακκά

21 Νοεμβρίου 2018

abaca_655617_098.jpg

Τα 80s, όπως θα γνωρίζετε ήδη, έχουν βρεθεί ξανά στο προσκήνιο της μόδας για μία ακόμη σεζόν και περιλαμβάνουν διάφορα trends που έχουν κάνει την επανεμφάνισή τους, με ένα μικρό makeover. Μαζί τους βλέπουμε και συγκεκριμένα styling tricks τα οποία αποδεικνύονται διαχρονικά - και πολύ έξυπνα.

Τη φετινή σεζόν το μυστικό βρίσκεται στη σιλουέτα: Σκεφτείτε έμφαση στους ώμους και στενή μέση. Διαλέξτε vintage κομμάτια που θα δημιουργήσουν αυτόματα την έμφαση στους ώμους για εσάς ή απλά βάλτε μία ζώνη γύρω από μία καπαρντίνα ή ένα παλτό. Επιπλέον, μπορείτε να αναβαθμίσετε το καθημερινό σας office look δένοντας μία ζώνη γύρω από το σακάκι σας και συνδυάζοντάς το με ένα απλό παντελόνι και τα αγαπημένα σας μποτάκια.

Θα παρατηρήσετε πως η συγκεκριμένη σιλουέτα δίνει αυτόματα έναν αέρα ανανέωσης και στιλ σε οποιοδήποτε πολύ απλό look. Κάντε το όπως οι αγαπημένες μας street style stars.

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε mules σε 6 διαφορετικά outfits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.