ΣΤΙΛ STREET STYLE

Twinfluencers: H νέα τάση του Instagram που μας έκανε να τα δούμε διπλά


Μάρθα Κουμπάνη

17 Οκτωβρίου 2019

Twinfluencers: H νέα τάση του Instagram που μας έκανε να τα δούμε διπλά

Εάν κάνουμε μία αναδρομή στα late 90s και 00s, έρχονται πολλές διαφορετικές αναμνήσεις στο μυαλό μας και μας γεμίζουν νοσταλγία.
Οταν όμως σκεφτούμε την λέξη δίδυμα δεν μπορούμε παρά να σκεφτούμε τη γέννηση των θρυλικών διδύμων του Ηοlywood, των αδελφών Olsen. Η Ashley Olsen και η Mary-Kate Olsen είναι οι χαριτωμένες αδελφές που πρωταγωνίστησαν σε σειρά ταινιών και επηρέασαν το στιλ των εφήβων της εποχής.

jenny.gr

Οι δυό τους σήμερα έχουν το δικό του δημοφιλές fashion label Τhe Row με μίνιμαλ αισθητικής κομμάτια και θεωρούνται από τα μεγαλύτερα είδωλα του στιλ της γενιάς μας πολύ πριν εμφανιστεί η οικογένεια Kardashian. Τότε δεν υπήρχε το Instagram η επιρροή τους όμως ήταν ισχυρή. Στο σήμερα μία νέα τάση που αναδύεται ακούει στο όνομα Twinfluencers και μας έκανε να τα βλέπουμε ξανά όλα διπλά.
 Πλέον το Instagram είναι γεμάτο από fashion λογαριασμούς δίδυμων Influencers. Στιλάτες δίδυμες  δημιουργούν matchy σύνολα και ποζάρουν πάντα μαζί.  Aν λοιπόν έχετε δίδυμη αδερφή  ίσως έχετε περισσότερες πιθανότητες να γίνετε Influencers.          

                         

 

 

                               

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.