ΣΤΙΛ STREET STYLE

To μαύρο το καλοκαίρι είναι άποψη: H Kendall Jenner το αποδεικνύει με φόρεμα και cowboy boots


Μάρθα Κουμπάνη

2 Ιουνίου 2021

To μαύρο το καλοκαίρι είναι άποψη: H Kendall Jenner το αποδεικνύει με φόρεμα και cowboy boots
Η Kendall Jenner μας δείχνει πώς φοριέται το μαύρο το καλοκαίρι

Aν υπάρχει κάποια που ξέρει πώς να απογειώσει ένα φόρεμα (ακόμα και να το κάνει viral), αυτή είναι σίγουρα η Κendall Jenner. To νεαρό super model ξέρει πώς να φορέσει από το πιο καυτό μίνι στο πιο εντυπωσιακό gown στο κόκκινο χαλί.

Αυτή τη φορά όμως έκανε μια εμφάνιση πραγματικά ενδιαφέρουσα. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε το Σαββατοκύριακο και την απαθανάτισε με total black σύνολο κάτω από τον ήλιο.

Συγκεκριμένα, η Kenny επέλεξε μαύρο μίντι slip dress που έπεφτε χαλαρά και τύλιγε την σιλουέτα της με το μεταξωτό ύφασμά του. Το συνδύασε με μαύρες, καουμπόικες μπότες μεσαίου ύψους, με μπορντό λεπτομέρειες, και χαμηλό τακούνι, που τις καθιστούσε εξαιρετικά άνετες για την βόλτα της στο Λος Άντζελες στον ήλιο.

Ποιος είπε λοιπόν, ότι το μαύρο δεν φοριέται το καλοκαίρι; Η Jenner με αυτό το look θέλησε να μας θυμίσει ότι το μαύρο χρώμα είναι άποψη και φοριέται χειμώνα καλοκαίρι. Αν είστε ορκισμένες μινιμαλίστριες, καταλαβαίνετε ακριβώς τι εννοούμε.

jenny.gr

Κι αν υπάρχει ένα μαύρο κομμάτι που έχει αποθεώσει η μόδα μέσα στην ιστορία της, τότε αυτό σίγουρα είναι το μικρό μαύρο φόρεμα γνωστό ως LBD.

Το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ και ήδη έχουμε αρχίσει τις βραδινές εξόδους (επιτέλους) και τι καλύτερο για να εντυπωσιάσετε, από ένα κομψό και δροσερό μαύρο φόρεμα σαν αυτό της Κendall. Chic, θηλυκό χάρη στο ύφασμα του και ευκολοφόρετο, είναι μια κλασική επιλογή. Φορέστε το με μποτάκια, όπως η Kendall, και το βράδυ κάντε switch με πέδιλα! 

Δείτε ακόμη: Tα ωραιότερα slip dresses της αγοράς

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.