Το look που θα φοράμε συνέχεια μόλις πιάσει η Άνοιξη

Τόσο απλό και τόσο υπέροχο ταυτόχρονα.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Την άνοιξη την περιμένουμε πώς και πώς φέτος, τόσο επειδή μας έκανε έναν από τους πιο βαρείς χειμώνες όσο και γιατί ανυπομονούμε να υιοθετήσουμε όλα τα spring trends που ξέρουμε εδώ και μήνες ότι θα κάνουν θραύση.

Επειδή όμως όπως συμβαίνει σε κάθε μεταβατική περίοδο ανάμεσα στις εποχές, δεν γίνεται να πάμε κατευθείαν από τα απόλυτα winter looks στα πολύ ανοιξιάτικα, μπορούμε κάλλιστα να βρούμε ένα signature look που θα μας βοηθήσει να κάνουμε τη μετάβαση αυτή πιο εύκολη. Κάτι δηλαδή που θα ισορροπεί ανάμεσα και στις δύο σεζόν χωρίς να δείχνει παράταιρο ή εκτός τόπου και χρόνου.

Προσωπικά έχω διαλέξει έναν συνδυασμό που αγαπώ ιδιαίτερα και δεν είναι άλλος από τα floral dresses φορεμένα με μπότες ή μποτάκια, πριν περάσουμε στην εποχή που θα φοριούνται δηλαδή αποκλειστικά με σανδάλια. Νομίζω ότι είναι ένα look αρκετά πρακτικό, αφού βάζει εύκολα μια spring πινελιά στην εμφάνισή μας αλλά διατηρεί και ένα χειμωνιάτικο στοιχείο χάρη στα συγκεκριμένα παπούτσια.

Στη photogallery που ακολουθεί έχω επιλέξει τα αγαπημένα μου looks με αυτό το combo ενώ σας έχω και μερικά tips για το πώς θα το φορέσετε.

6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΜΠΟΤΕΣ| ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ LOOKS| OVER THE KNEE BOOTS| FLORAL DRESS
MORE FOR YOU