Ξέρουμε από τώρα το απόλυτο print του φθινοπώρου

Είναι επίσημο, αυτό το pattern θα επιστρέψει δυναμικά.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017
Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Ένα από τα πράγματα που κρατάμε από την Paris Fashion Week, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις μέρες και μας δείχνει τα πιο chic trends του ερχόμενου φθινοπώρου, είναι τα patterns που επιστρέφουν δυναμικά για να μας χαρίσει τα πιο ωραία looks.

Το λεγόμενο tartan - στην ουσία πρόκειται για το κλασικό καρό/plaid, θα είναι και φέτος μία από τις πιο hot τάσεις. Το είδαμε αρκετά έντονα στο catwalk του οίκου Zuhair Murad. σε παραλλαγές από φούστες και σακάκια μέχρι total κοστούμια και νομίζω πως είναι μεν μια κλασική και διαχρονική επιλογή που όμως πάντα μοιάζει ιδιαίτερα chic και μοντέρνα.

Φυσικά δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι το φθινόπωρο για να το φορέσουμε, αφού ακόμα και τώρα που μπαίνει η άνοιξη, το κλασικό καρό παραμένει ιδιαίτερα stylish.

Μια ωραία πρόταση είναι είτε να το φορέσουμε μεμονωμένα, επιλέγοντας tops σε αυτό το μοτίβο τα οποία μπορούμε να συνδυάζουμε με πουκάμισα από μέσα για ένα ωραίο ανοιξιάτικο layering.

Από την άλλη, μπορούμε άνετα να συνδυάσουμε καρό κομμάτια σε διαφορετικές αποχρώσεις και designs, για το πιο πρωτότυπο και ενδιαφέρον αποτέλεσμα.Tags: PARIS FASHION WEEK| ΚΑΡΟ PATTERN
MORE FOR YOU