Από τώρα και στο εξής αυτή θα είναι η τάση στα jackets

Μία απλή κίνηση που θα κάνει το look μας τόσο μα τόσο fashion forward.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017
Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Σημασία δεν έχει πόσο απλό είναι αυτό που φοράμε αλλά το styling που θα το κάνουμε. Ας ξεκινήσουμε από αυτό το θεώρημα σήμερα καθώς η τάση που θα αναλύσουμε δείχνει ακριβώς αυτό. 

Αν έπρεπε λοιπόν να διαλέξω κάτι που βλέπω σχεδόν σε κάθε κορίτσι του street style αυτή την περίοδο, είναι ο τρόπος που επιλέγουν να φοράνε τα πανωφόρια τους. Είτε πρόκειται για jackets, είτε για μπουφάν και παλτό είτε απλά για ζακέτες και cardigans, όλες μα όλες τα φοράνε με τους ώμους κατεβασμένους.

Το είδαμε πάρα πολύ έντονα να συμβαίνει στους δρόμους του Παρισιού αλλά το βλέπουμε σίγουρα και σε κάθε σκρολάρισμα που κάνουμε στο Instagram. Συμφωνώ πως δεν πρόκειται και για το πιο βολικό trend, αφού λογικά κάπου κουράζει το να φοράς το πανωφόρι σου έτσι κατεβασμένο αλλά σίγουρα είναι μια ωραία λύση για στιγμές που θέλουμε να τραβήξουμε την προσοχή.

Δείτε στη gallery πώς φορέθηκε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι και νομίζω θα θελήσετε σίγουρα να το δοκιμάσετε έστω και για λίγη ώρα.

6 photos

Extra tip: Πολλές προσθέτουν και μία ζώνη στη μέση κάνοντας το αποτέλεσμα να είναι και πιο σταθερό και πιο fashionable.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: STYLING TIPS| PARIS FASHION WEEK| ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ LOOKS| JACKET
MORE FOR YOU