Αυτές οι μπότες μπορούν να φορεθούν και την άνοιξη

Ένα κατεξοχήν χειμωνιάτικο κομμάτι σε μια πιο glam εκδοχή.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017
Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Τα χειμωνιάτικα παπούτσια δεν τα έχουμε βγάλει εντελώς από το στιλ μας ακόμα, αφού ο καιρός και τα τερτίπια του συνεχίζουν να μας κάνουν να ψάχνουμε για κομμάτια που καλύπτουν δύο εποχές ταυτόχρονα.

Σε αυτή την μεταβατική περίοδο λοιπόν, οι μπότες και τα booties σίγουρα μπορούν να φοριούνται ακόμα, αρκεί να είναι σε μια πιο light έκδοση, όπως για παράδειγμα σε silver απόχρωση. Οι συγκεκριμένες άλλωστε ήταν ένα στιλ παπουτσιού που το είδαμε πολύ τώρα στα fashion weeks ολοκληρώθηκαν πριν λίγες μέρες και, ενώ ήταν στο πλαίσιο της σεζόν Fall/Winter ’17-’18, υπάρχει τρόπος να τις φορέσουμε ακόμα και την άνοιξη.

3 τάσεις στα παπούτσια που ξεχωρίσαμε από τη Milan Fashion Week

Το γεγονός ότι επιλέγουμε κυρίως ασημί αποχρώσεις, είτε μεταλλιζέ είτε πιο ματ, τις κάνει αυτόματα μία κάπως πιο ανάλαφρη επιλογή, η οποία δεν «χτυπάει» άσχημα στο μάτι κι ας διανύουμε spring season.

6 photos

Η τάση των metallics είναι έτσι κι αλλιώς αρκετά δυνατή, επομένως όταν μπορεί να γίνει ο τρόπος για να φοράμε τα αγαπημένα μας κομμάτια ακόμα και σε σεζόν που δεν το είχαμε σκεφτεί, έχουμε δύο σε ένα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ| ΜΠΟΤΕΣ
MORE FOR YOU