Αυτές είναι οι τσάντες που κρατάνε τώρα τα it girls

Τα δύο σχέδια που βλέπουμε στα χέρια των fashionistas.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017
Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Οι τσάντες, ένα από τα δύο μεγαλύτερα φετίχ των γυναικών (το άλλο είναι τα παπούτσια προφανώς), έχουν όπως όλες ξέρουμε αμέτρητες παραλλαγές και εναλλακτικά στιλ που ολοκληρώνουν με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά τα looks μας.

Θυμηθείτε εδώ τα χρήσιμα tips για να οργανώνετε την τσάντα σας

Όπως είναι φυσικό όμως, ανάλογα με τις τάσεις και τις σεζόν, πολλές φορές κολλάμε σε ένα πιο συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο όχι μόνο εντάσσουμε στις εμφανίσεις μας αλλά το βλέπουμε και παντού τριγύρω μας - πώς αλλιώς θα φανεί η απήχηση που έχει; 

11 photos

Αυτή την εποχή λοιπόν που η άνοιξη μας δίνει τη δυνατότητα να βάζουμε πιο ιδιαίτερα items στα σύνολά μας, οι τσάντες που παρατηρούμε περισσότερο είναι οι λεγόμενες bucket bags, εκείνες που θυμίζουν καλαθάκι ή πουγκιά δηλαδή αλλά και οι micro bags, μικροσκοπικά σχέδια που όμως καταφέρνουν να κάνουν μεγάλη εντύπωση. 

Gallery: Φέτος όλες κρατάνε την τσάντα τους κάπως έτσι 

6 photos

Shopping guide: 8 τσάντες που θα σας βάλουν σε spring mood

Όποιο από τα δύο στιλ κι αν προτιμάτε, νομίζω είναι μια ωραία ευκαιρία να ξεφύγετε από τις κλασικές μεγάλες τσάντες χειρός και να πειραματιστείτε λίγο περισσότερο με αυτό το τόσο αγαπημένο αξεσουάρ. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΤΣΑΝΤΑ| ΑΞΕΣΟΥΑΡ| BUCKET BAG| STREET STYLE| MICRO BAGS| ΑΝΟΙΞΗ 2017
MORE FOR YOU