Η μικρή λεπτομέρεια που δίνει την πιο θηλυκή νότα

Ένα μικρό twist που κάνει το ντύσιμό μας πιο sexy.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017
Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Κάθε φορά που θέλουμε να κάνουμε το look μας να δείχνει λίγο πιο θηλυκό και ελκυστικό, οι επιλογές είναι πολλές αλλά λίγες μπορούν να φορεθούν εύκολα και το πρωί.

Η ανάγκη λοιπόν είναι να βρούμε ρούχα που έχουν ένα sexy twist αλλά δεν είναι καθόλου προκλητικά, καθώς πάντα θέλουμε το αποτέλεσμα εκτός από γοητευτικό να είναι και chic. Κάτι που μπορούμε εύκολα να πετύχουμε επιλέγοντας items στο στιλ που θα δείτε παρακάτω.

Μιλάω για τα κομμάτια που διαθέτουν ένα μικρό άνοιγμα στο πλάι, μια λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει ακόμα και το πιο απλό ρούχο να αποπνέει μια πιο θηλυκή αύρα. Ένα διακριτικό sex appeal δηλαδή που αρκεί για να τραβήξει την προσοχή.

9 photos

Η πιο συνηθισμένη εκδοχή του είναι φυσικά σε φορέματα και φούστες, αφού είναι και τα πιο ευκολοφόρετα, μπορείτε όμως να επιλέξετε και παντελόνια με αυτή τη λεπτομέρεια - συνήθως πρόκειται για τα γνωστά σαλβάρια, μια βερσιόν που είναι μεν πιο διακριτική αλλά κάνει το ίδιο μεγάλη εντύπωση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ| ΦΟΥΣΤΑ| ΦΟΥΣΤΕΣ| STREET STYLE| ΘΗΛΥΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ| SEXY ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
MORE FOR YOU