Αυτό το κομμάτι αξίζει να υπάρχει σε κάθε ντουλάπα

Η πιο άνετη εναλλακτική στα κλασικά φορέματα.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017
Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Με το που πιάνει η άνοιξη εννοείται ότι όλες μας αρχίζουμε να αξιοποιούμε τα spring dresses που υπάρχουν στη ντουλάπα μας και περιμέναμε πώς και πώς να τα φορέσουμε, υπάρχουν όμως και άλλες επιλογές εξίσου όμορφες που μπορούμε να κάνουμε,

Επειδή βασικό μας μέλημα είναι και η άνεση, ένα ευκολοφόρετο κομμάτι που θα έχει και τον χαλαρό και ανάλαφρο χαρακτήρα της σεζόν και παράλληλα θα μας απαλλάξει από την ανάγκη να κάνουμε χρονοβόρους συνδυασμούς, είναι το jumpsuit.

9 photos

Ένα κομμάτι που ακολουθεί τη λογική του φορέματος, διατηρεί όμως και το άνετο στοιχείο του shorts, γίνεται το ρούχο-κλειδί για ανοιξιάτικα σύνολα που συνδυάζουν στιλ και άνεση και δεν μας περιορίζουν στις κινήσεις. Το συγκεκριμένο κομμάτι μάλιστα μπορεί να αλλάξει εύκολα ύφος, αρκεί να του προσθέσουμε τα κατάλληλα αξεσουάρ ή να αλλάξουμε τα παπούτσια με τα οποία το φοράμε το πρωί και το βράδυ.

9 photos

Και εννοείται βέβαια ότι αν αυτή η εκδοχή δεν σας αρέσει ιδιαίτερα, υπάρχει πάντα η επιλογή της κλασικής σαλοπέτας που όλες αγαπάμε και είναι εξίσου ευκολοφόρετη, τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΦΟΡΕΜΑ| JUMPSUIT| ΣΑΛΟΠΕΤΑ| TOTAL LOOK| SPRING LOOKS| CASUAL CHIC
MORE FOR YOU