Το χρώμα που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι μετά το ροζ

Το χρώμα που παίρνει τη θέση του ροζ στα summer looks μας

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017
Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Την τρέλα που επικρατεί εδώ και αρκετούς μήνες για το ροζ χρώμα στο street style δεν γίνεται να μην την έχετε προσέξει, αφού φέτος ειδικά το έχουμε δει να φοριέται σε διάφορες εκδοχές και με πολλούς τρόπους.

Τις τελευταίες μέρες βέβαια βλέπουμε ακόμα μία απόχρωση να κερδίζει έδαφος στην προτίμηση των fashionistas και μάλιστα θα λέγαμε πως είναι και κάπως μη αναμενόμενη.

Πρόκειται για το μοβ χρώμα, μία απόχρωση που γενικότερα διχάζει κάπως και ή το αγαπάς ή δεν το φοράς καθόλου. Αυτόν τον καιρό όμως όλο και περισσότερα it girls το προτιμούν, ακόμα και για το καλοκαίρι που συνήθως επιλέγουμε πιο ανοιχτές αποχρώσεις. Και υπάρχουν λόγοι για να ενδώσετε και εσείς συνθέτοντας μερικά από τα πιο cool και fashionable σύνολα.

1) Είναι κάπως πιο σοφιστικέ από το ροζ, γεγονός που το κάνει ιδανικό για πιο επίσημες εμφανίσεις ή για σύνολα που θέλετε να αποπνέουν έναν πιο μυστηριώδη χαρακτήρα.

2) Είναι ιδανικό για όσες αγαπάτε τα πιο σκούρα και μονόχρωμα σύνολα τον χειμώνα και δεν θέλετε να πάτε στο άλλο άκρο λόγω καλοκαιριού. Το μοβ λοιπόν είναι από τις καλύτερες εναλλακτικές που έχετε.

Aυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα απαρνηθούμε τις ροζ αποχρώσεις, αφού συνεχίζουν να μας χαρίζουν μερικά από τα πιο ωραία και θηλυκά καλοκαιρινά looks ενώ το ανοιχτό ροζ είναι και το χρώμα που δείχνει υπέροχο με το μαύρισμά μας.

12 photos

Θυμηθείτε στην παρακάτω gallery μερικούς ωραίους τρόπους να το φορέσετε και εντάξτε και τα δύο αυτά χρώματα στα σύνολά σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ LOOKS| SUMMER LOOKS| ΜΟΒ ΑΠΟΧΡΩΣΗ| ΡΟΖ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ| ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ| ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ
MORE FOR YOU