Στη Νέα Υόρκη δεν πάνε πουθενά χωρίς αυτό το αξεσουάρ

Γι’ αυτό και είδαμε τόσες πολλές εκδοχές του.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017
Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017

Μετά από τα tricks που είπαμε ότι κρατάμε από το street style της Νέας Υόρκης, νομίζω ήρθε η ώρα να κάνουμε λίγο focus σε κάτι πιο συγκεκριμένο.

Στο αξεσουάρ δηλαδή που είδαμε να φοράνε περισσότερο από κάθε άλλο και μιλάω για τα γυαλιά ηλίου, τα οποία τα είδαμε σε τόσες εκδοχές που αποκλείεται να μη βρούμε μία που να μας ταιριάζει περισσότερο.

Από τα κλασικά μαύρα και κοκκάλινα που ταιριάζουν με οποιοδήποτε outfit και δίνουν ένα κλασικό ύφος μέχρι πιο ευφάνταστους σκελετούς, είτε με χρώμα είτε με κάποιο μοτίβο αλλά και με διαφορετικό σχήμα - πεταλούδα, cat eye ή retro στρογγυλό, στην παρακάτω gallery θα δείτε όλα τα σχέδια που ξεχωρίσαμε από τους δρόμους της Νέας Υόρκης.

18 photos

Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε αναζήτηση του επόμενου ζευγαριού που θα αποκτήσετε, νομίζω τα συγκεκριμένα looks θα σας δώσουν αρκετή έμπνευση - είδατε πόσους διαφορετικούς συνδυασμούς κάνουν;

12 photos

Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχάσετε να συμβουλευτείτε και ένα θέμα που είχαμε δει και παλιότερα, για τα 5 στιλ στα γυαλιά ηλίου που δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μόδα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ| ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ| ΓΥΑΛΙΑ| NEW YORK FASHION WEEK| ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΓΥΑΛΙΑ| STREET STYLE
MORE FOR YOU