Τα δύο χρώματα που ταιριάζουν όσο λίγα μεταξύ τους

Για τα απόλυτα φθινοπωρινά looks.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017
Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017

Αν έπρεπε να βρούμε το χρώμα που μπορεί εύκολα να πάρει τη θέση του πιο σκληρού και αυστηρού μαύρου και να βάλει μία πιο γλυκιά νότα στα looks μας για το φθινόπωρο, αυτό θα ήταν σίγουρα το καφέ.

Η καφέ απόχρωση είναι εκείνη που δείχνει αρκετά πιο κατάλληλη για πρωινά σύνολα το φθινόπωρο και μάλιστα, υπάρχει ένα ακόμη χρώμα/ύφασμα που όταν συνδυαστούν μεταξύ τους, δημιουργούν το απόλυτο fall ντύσιμο. Και πρόκειται για το denim ύφασμα, είτε πρόκειται για τζιν παντελόνι, είτε για denim  jacket ή πουκάμισο.

Προσωπικά εμένα αυτός ο συνδυασμός μου φέρνει στο μυαλό κάτι από vintage και μου δημιουργεί μια γλυκιά φθινοπωρινή αίσθηση, είναι δηλαδή το αγαπημένο μου combo ακόμη κι αν συνήθως επιλέγω τα πιο μονόχρωμα σύνολα.

9 photos

Ένας συνδυασμός πραγματικά πανεύκολος αφενός επειδή ένα τζιν κομμάτι όλες το έχουμε, αφετέρου διότι ακόμη κι αν δεν θέλετε να φορέσετε κάποιο ρούχο σε καφέ απόχρωση, μπορείτε πάντα να εντάξετε αυτή τη λεπτομέρεια στο look σας μέσα από την τσάντα ή τα παπούτσια σας.

Διαβάστε ακόμα:
Ίσως ο πιο ωραίος χρωματικός συνδυασμός για το φθινόπωρο

6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΑΦΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ| ΚΑΦΕ ΧΡΩΜΑ| ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ| ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ| DENIM ΥΦΑΣΜΑ| ΚΑΦΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗ
MORE FOR YOU