Η τσάντα που θα κρατάμε όλες το 2018

Ή μάλλον δεν θα την κρατάμε ακριβώς αλλά θα την φοράμε.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017
Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

Όσο προετοιμαζόμαστε στιλιστικά για το νέο έτος που πρόκειται να έρθει σε λίγες μέρες, τόσο πιο έντονα ψάχνουμε και τα trends που θα υιοθετήσουμε με το που μπει το 2018. Μετά από εκείνες τις τάσεις του 2017 που θέλουμε να ξεχάσουμε, ώρα να μιλήσουμε για ένα αξεσουάρ που οι fashion experts θεωρούν ότι πρόκειται να δούμε ακόμα πιο έντονα τη χρονιά που μας έρχεται.

Είναι ό,τι πρέπει για να δώσουν ένα ωραίο twist στο ντύσιμό μας και να το κάνει να ξεχωρίσει - και γράφουν και τέλεια στις φωτογραφίες για το Instagram.

Ο λόγος για μια τσάντα που δεν την κρατάμε ακριβώς αλλά την... φοράμε. Τα fannypacks, τα μικρά τσαντάκια μέσης που θυμίζουν τις κλασικές belt bags και φέρνουν έναν αέρα από 90s στο στιλ μας, επανέρχονται δυναμικά και γίνονται η πιο ενδιαφέρουσα και ταυτόχρονα πρακτική λύση για τις εμφανίσεις μας.

6 photos

Όπως καταλαβαίνουμε όλες βέβαια πρόκειται για μια τσάντα που θα κρατήσουμε σε περιστάσεις όπως μια βόλτα ή έξοδος με φίλους και όχι στο γραφείο, για παράδειγμα, αφού αυτά που χωράει είναι "λίγα και καλά". Είναι ό,τι πρέπει όμως για να δώσει ένα ωραίο twist στο ντύσιμό μας και να το κάνει να ξεχωρίσει - και γράφει και τέλεια στις φωτογραφίες για το Instagram.

Διαβάστε ακόμα:
Ο λάθος συνδυασμός που θα φοράμε όλες την άνοιξη του 2018

6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΤΣΑΝΤΑ| ΤΑΣΕΙΣ 2018| FANNYPACK
MORE FOR YOU