Το τζιν που φοράνε όλες τώρα έχει μια μικρή λεπτομέρεια

Μία μεγάλη τάση για φέτος που δεν ξέρουμε αν μας αρέσει και πολύ.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018
Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018

Το τζιν παντελόνι ανήκει στα ρούχα που έχουν ίσως τις περισσότερες παραλλαγές και εκδοχές, αφού τα συναντάμε σε τόσα διαφορετικά στιλ, χρώματα, κοψίματα και γραμμές που ειλικρινά, δεν τα βαριόμαστε ποτέ – άσχετα που στο τέλος στρεφόμαστε πάντα στα αγαπημένα μας skinny jeans.

Η πιο πρόσφατη μόδα στα denim pants λέγεται «demi-denim» λοιπόν είναι κάτι ανάμεσα σε denim culottes και τζιν παντελονιού και είναι ίσως ό,τι πιο περίεργο (και όχι τόσο αισθητικά ικανοποιητικό) έχουμε δει τελευταία.

Η δική μου άποψη είναι ότι ένα τέτοιο παντελόνι δεν θα μπορούσε να φορεθεί σε καθημερινή βάση αλλά θα ήταν ίσως μια καλή επιλογή για μια βραδινή έξοδο στην οποία πραγματικά θέλουμε να τραβήξουμε τα βλέμματα – και σίγουρα φορεμένο με κάτι απόλυτα safe όπως ένα απλό μαύρο top και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα (εννοείται πως χρειάζεται τακούνια για να δείξει κολακευτικό).

Το παντελόνι που φοράνε όλες αντί για τζιν

6 photos

Μιας και όμως είναι ένα trend που δύσκολα θα φορεθεί αρκετά, μπορείτε να στραφείτε σε μία άλλη εναλλακτική που είχαμε δει πριν λίγο καιρό και είναι πολύ πιο φορέσιμη από το συγκεκριμένο design, όπως θα δείτε στην παραπάνω photo gallery. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ| DENIM PANTS| DOUBLE DENIM| DEMI DENIM
MORE FOR YOU