Το χρώμα που κάνει όλες τις τσάντες να δείχνουν πιο ακριβές

Μία συγκεκριμένη απόχρωση κάνει τα πάντα να δείχνουν πιο chic.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018
Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018

Τα χρώματα και οι αποχρώσεις που διαλέγουμε για τα ρούχα και τα αξεσουάρ μας παίζουν πάντα μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα και στην εικόνα που θέλουμε να δίνουμε προς τα έξω.

Όπως για παράδειγμα επιλέγουμε το total black όταν θέλουμε να δείχνουμε πιο κομψές και λεπτές ή κάτι σε λευκό όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα clean look, έτσι υπάρχει και ένα άλλο χρώμα που κάνει τα πάντα να δείχνουν πολύ πιο chic και ακριβά

9 photos

Ο λόγος για το μπεζ/ταμπά, το οποίο σας έχω πει ξανά στο παρελθόν ότι κάνει κάθε ντύσιμο να δείχνει πολύ πιο περιποιημένο και σα να μας έχει κοστίσει πολύ περισσότερο από ότι στην πραγματικότητα. Το ίδιο εφέ δημιουργεί και όταν πρόκειται για τις τσάντες μας, κάτι αρκετά βασικό, μιας και η τσάντα είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να δώσει άλλη αίγλη σε κάθε outfit. Αφήστε που ταιριάζει άψογα και με οτιδήποτε denim, μπορεί δηλαδή να την φορέσετε με το αγαπημένο σας τζιν ή με ένα denim jacket και αμέσως να δείξετε πιο elegant.

Διαβάστε ακόμα:
Η τσάντα που θα κρατάμε όλες το 2018

6 photos

Ακόμη κι αν δεν έχετε ξοδέψει κάποιο μεγάλο ποσό για την τσάντα σας, αν κινηθείτε σε αποχρώσεις όπως το μπεζ, το ταμπά ή το καμηλό, θα την κάνετε αυτόματα να δείχνει σα να πρόκειται για κάποιο κομμάτι με designer υπογραφή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΤΣΑΝΤΑ| ΜΠΕΖ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ| ΑΚΡΙΒΟ ΝΤΥΣΙΜΟ| CHIC ΝΤΥΣΙΜΟ| ΜΠΕΖ ΤΣΑΝΤΕΣ
MORE FOR YOU