Η τάση στα τζιν που κολακεύει τη σιλουέτα

Αυτό το trend επιστρέφει για να τονίσει τη σιλουέτα μας.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018

Κάθε τόσο βλέπουμε όλο και κάποιο micro trend που αφορά τα τζιν να κάνει την εμφάνισή του, με άλλα να τα ακολουθούμε και άλλα να μας περνούν αδιάφορα. Μετά το demi-denim που είδαμε πριν λίγες μέρες και είναι ίσως ό,τι πιο άκομψο μπορεί να φορέσει κανείς σε τζιν, τώρα έρχεται μια άλλη τάση πολύ πιο φορέσιμη και πολύ πιο ωραία.

Τα belted denim κομμάτια, τζιν δηλαδή ρούχα που διαθέτουν και μία τζιν ζώνη, είτε πρόκειται για παντελόνια είτε για τα κλασικά τζιν jackets. Τα συγκεκριμένα items είναι ιδανικά για να δώσουν λίγο extra focus στη μέση και να τονίσουν τη σιλουέτα μας, ενώ τα κορίτσια του street style έχουν ήδη αρχίσει να τα φοράνε. 

Το παντελόνι που φοράνε όλες αντί για τζιν

6 photos

Μιας και όμως είναι ένα trend που δύσκολα θα φορεθεί αρκετά, μπορείτε να στραφείτε σε μία άλλη εναλλακτική που είχαμε δει πριν λίγο καιρό και είναι πολύ πιο φορέσιμη από το συγκεκριμένο design, όπως θα δείτε στην παραπάνω photo gallery. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΗ| ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ| DENIM PANTS| BELTED DENIM
MORE FOR YOU