Το παντελόνι που φοράνε όσες αγαπάνε το casual στιλ

Και βολικό και πασπαρτού και εντυπωσιακό.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

Το λατρεμένο μας τζιν παντελόνι είναι εκείνο που μας βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση, αφού οι τόσες παραλλαγές του μας επιτρέπουν να δώσουμε ένα twist στις εμφανίσεις μας, διατηρώντας όμως τον casual χαρακτήρα του συγκεκριμένου item.

Και αν το απλό denim παντελόνι είναι από μόνο του χαλαρό και cool, τότε η distressed εκδοχή του, τα σκισμένα δηλαδή τζιν, είναι η επιτομή του laidback στιλ. Από διακριτικά μέχρι πιο statement ξέφτια και σκισίματα, ένα τέτοιο παντελόνι μπορεί να γίνει το κεντρικό κομμάτι του look μας και να πάρει διαφορετικό ύφος, ανάλογα με τι θα επιλέξουμε να το συνδυάσουμε. 

12 photos

Σήμερα λοιπόν που βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της εβδομάδας, προτείνω να το συνδυάσετε με ένα ωραίο blazer, σε περίπτωση που το dress code της δουλειάς σας δεν είναι πολύ αυστηρό.

Οι σωστοί τρόποι για να μη δείχνει ντεμοντέ το διχτυωτό καλσόν

Αν πάλι έχετε σκοπό να αφιερώσετε την ημέρα σας σε βόλτες και χαλαρές δουλειές, μία ωραία εναλλακτική είναι να το φορέσετε με ένα διχτυωτό καλσόν το οποίο θα διακρίνεται μέσα από τα σκισίματα του τζιν. Με αυτόν τον τρόπο υιοθετείτε ακόμα μία τεράστια φετινή τάση, εύκολα και γρήγορα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ| ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ| ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΤΖΙΝ
MORE FOR YOU