Τώρα είναι η εποχή για αυτό το χρώμα στα παπούτσια

Παλιά λέγαμε ότι είναι για τις τολμηρές αλλά πλέον θεωρείται huge τάση.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τρίτη, 8 Μαΐου 2018
Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Αποτελούν μία ενδιαφέρουσα επιλογή ειδικά για εσάς που αγαπάτε το λευκό χρώμα αλλά ψάχνετε τρόπο να το εντάξετε στο στιλ σας και με κάποιον άλλο τρόπο εκτός από τα ρούχα σας.

Τα λευκά παπούτσια είναι το κλειδί για ένα αποτέλεσμα ξεχωριστό κι απόλυτα κομψό ειδικά αν τα συνδυάσετε με τα black outfits σας πετυχαίνοντας τον απόλυτα hot ασπρόμαυρο συνδυασμό. Επίσης, οι metallic λεπτομέρειες, χρυσές ή ασημί, στα λευκά παπούτσια μπορούν να τους δώσουν glam & stylish διάθεση ενώ συγχρόνως αφαιρούν την μονοτονία του λευκού χρώματος.

Η chic λύση αν δεν σας αρέσει η τάση με τα λευκά παπούτσια

Αν παρόλα αυτά δεν θέλετε για κανέναν λόγο να τα δοκιμάσετε, ψάχνετε όμως τον τρόπο να κάνετε το ντύσιμό σας λίγο πιο ανάλαφρο, ειδικά όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, μία καλή λύση είναι να ποντάρετε σε ένα ακόμη σχέδιο που κάνει θραύση αυτή την εποχή.

15 photos

Διότι αν παρακολουθείτε έστω και λίγο τα social media και τα fashion accounts του εξωτερικού, θα έχετε προσέξει ότι όλες μα όλες έχουν αγαπήσει ένα είδος mule που φέρει την πιο chic διχρωμία, αυτή του κρεμ με το μαύρο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ| ΛΕΥΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
MORE FOR YOU