Η μπλούζα που λατρεύουν όλες δεν είναι άνετη αλλά είναι εντυπωσιακή

Αν την υποστηρίξουμε σωστά, μπορεί να δείξει πολύ ωραία.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018
Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018

Πριν λίγες μέρες σας μίλησα για έναν συνδυασμό μπλούζας και παντελονιού που βολεύει απίστευτα για το καλοκαίρι και δεν είναι άλλος από τα cropped tops φορεμένα με φαρδιές παντελόνες.

Το παντελόνι και η μπλούζα που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι

12 photos

Πηγαίνοντας όμως το συγκεκριμένο top ένα βήμα παρακάτω, έχουμε ακόμα ένα σχέδιο που φέτος ειδικά φαίνεται πως το λατρεύουν όλες οι fashion lovers και είναι τα tops που μοιάζουν σαν να είναι δεμένα μπροστά.

Θυμίζει περισσότερο το επάνω μέρος ενός μπικίνι αλλά οι περισσότερες στο Instagram το φοράνε είτε με ψηλόμεσες φούστες είτε με high-waisted παντελόνια και το κάνουν να μοιάζει λίγο πιο απλό και καθημερινό – όσο γίνεται.

Στην ουσία θυμίζουν περισσότερο το επάνω μέρος ενός μπικίνι αλλά όπως βλέπουμε, οι περισσότερες στο Instagram το φοράνε είτε με ψηλόμεσες φούστες είτε με high-waisted παντελόνια και το κάνουν να μοιάζει λίγο πιο απλό και καθημερινό – όσο μπορεί να δείξει.

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ| SUMMER LOOKS| CROPPED TOP| CROPPED TOPS| ΦΑΡΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ| ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΝΤΥΣΙΜΟ
MORE FOR YOU