Η φούστα που μοιάζει με τα αγαπημένα μας παντελόνια

Και είναι ιδανική για να κάνουμε τη μέση μας να δείχνει πιο λεπτή.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018
Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018

Τώρα που καλοκαιριάζει και η θερμορκασία ανεβαίνει με ραγδαίους βαθμούς, θέλοντας και μη θα πρέπει να αποχωριστούμε σε κάποιο βαθμό τα αγαπημένα μας παντελόνια, ακόμη κι αν έχουμε βρει εκείνα που κολακεύουν τη σιλουέτα μας και δεν θέλουμε να σταματήσουμε να τα φοράμε, όπως για παράδειγμα τα paper bag waist pants.

Το συγκεκριμένο trend με το κάπως περίεργο όνομα δεν είναι τίποτε άλλο από τον τρόπο που σουρώνουν τα παντελόνια μας όταν φοράμε τη ζώνη, δημιουργώντας το εφέ της χαρτοσακούλας - από εκεί προκύπτει και η ονομασία τους.

9 photos

Αρκετά κολακευτικό για τη σιλουέτα, αν συνδυαστεί σωστά, το ένα τέτοιο παντελόνι μπορεί να κάνει τη μέση μας να φαίνεται πιο λεπτή, ενώ προσδίδει έξτρα στιλ ακόμα και στο πιο απλό ντύσιμο.

Τα καλά νέα; Το ίδιο ακριβώς εφέ μπορούμε να έχουμε και με φούστες σε αυτό το στιλ, οι οποίες μάλιστα γίνονται η τέλεια εναλλακτική προκειμένου να φορέσουμε αυτή την τάση και τώρα το καλοκαίρι.

Θυμηθείτε εδώ τα tricks για να μη δείχνει girly η τζιν φούστα

9 photos

Συνδυασμένες με λίγο πιο delicate κομμάτια από πάνω, όπως ένα lingerie top το οποίο θα φορέσετε μέσα από τη φούστα, μπορούν να σας χαρίσουν μερικά από τα πιο ωραία και κολακευτικά summer outfits.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΦΟΥΣΤΑ| ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΤΙΛ| ΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΗ| ΨΗΛΟΜΕΣΗ ΦΟΥΣΤΑ| ΛΕΠΤΗ ΜΕΣΗ| PAPER BAG WAIST
MORE FOR YOU