ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Γνωρίστε το brand EKATERINI Jewellery Design


5 Ιουνίου 2013

EKATERINI.jpg

Τα πιο hot αξεσουάρ συγκεντρωμένα σε ένα brand.

Πέραν των σχεδίων του ίδιου του brand, που σχεδιάζονται και φτιάχνονται στην Ελλάδα από τη σχεδιάστρια Ekaterini, η εταιρεία EKATERINI Jewellery Design, designer partner με την Swarovski, έχει διευρύνει την γκάμα της με εισαγωγές από brands που έχουν αγαπηθεί από το ελληνκό κοινό. Τα ολλανδικής προέλευσης ρολόγια OOZOO με τις σειρές STEEL και TIMEPIECES, και η Κορεάτικη εταιρία “Rabito Phone Cases” είναι πια κομμάτια του brand EKATERINI. Πρόκειται για εγγύηση τιμής και ποιότητας και έναν νεανικό σχεδιασμό που σε βάζουν στα πιο hot trends των αξεσουάρ.

Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων από σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια σχεδιασμένα και φτιαγμένα με γούστο καθώς και πολύχρωμα ρολόγια για όλα τα γούστα δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητες.

Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι να δημιουργεί πάντα με γνώμονα την καλύτερη ποιότητα, εξυπηρέτηση καθώς και την καλύτερη τιμή.

[gallery-182117]

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα στο Facebook:

Ekaterini Jewellery Design

Διευθύνσεις Κατάστημα Αθήνας: Βουλης 22, Συνταγμα - 210 3220067 Κατάστημα Μυκόνου: Ματογιαννη, Χωρα Μυκονου - 2289078876

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.