ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Hope #4: Προτάσεις για τις βραδινές σας εμφανίσεις


22 Απριλίου 2014

Κατεβάστε το τέταρτο τεύχος του περιοδικού HOPE και μάθετε τα πάντα γύρω από ένα βραδινό look.

Μπορεί η άνοιξη να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, όμως τα δροσερά βράδια κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Στο τέταρτο τεύχος του περιοδικού HOPE μπορείτε να βρείτε ιδέες για τα βραδινά σύνολα, ώστε να συνδυάσετε το glamorous look του χειμώνα και την bohemian αισθητική της άνοιξης. Το μαύρο φόρεμα συνεχίζει να είναι ο πρωταγωνιστής της βραδιάς ενώ τα πανωφόρια της άνοιξης έρχονται να το αναβαθμίσουν και να του δώσουν μία άλλη διάσταση. Ακόμα, οι παγιέτες και τα μεταλλικά χρώματα δημιουργούν statement και έρχονται για να κάνουν τις βραδιές σας ακόμα πιο ενδιαφέρουσες.

[gallery-330773] Photographer: Vassilis Karidis Fashion editor: Michael Pandos Kατεβάστε το νέο τεύχος του ΗOPE που κυκλοφορεί και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις σε μόδα και ομορφιά. Κατεβάστε το HOPE στο iPad και το iPhone σας εντελώς δωρεάν PEG INSTA fb Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.