ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Evinhia Handmade Creations με βραζιλιάνικο αέρα και χρώματα


29 Μαΐου 2014

Κολιέ γεμάτα με εναλλαγές χρωμάτων, που χορεύουν σε ρυθμούς καλοκαιρινής Sambas, είναι πλέον τα χαρακτηρίστηκα της Ελληνοβραζιλιάνας Εvinhia ( Ευήνια).

Το καλοκαίρι του 2014 είναι πραγματικά εμπνευσμένο από τα χρώματα της Βραζιλίας και τα βάθη του Αμαζονίου μέχρι το κοσμοπολίτικο Rio De Janeiro!
Παντού εναλλαγές χρωμάτων, μυρωδιές του Ατλαντικού και μουσικές bossa nova κάτι που η Evinhia ξέρει πολύ καλά να παντρεύει δημιουργικά με μία δόση ανατροπής και εξωτισμού στα κοσμήματα της.
Θέλεις να τα αποκτήσεις όλα!!!! Έτσι λοιπόν και αυτή η κολεξιόν είναι ένα ταξίδι στο δικό της καλοκαίρι στην δική της κουλτούρα, είναι κοσμήματα με άποψη και ταυτότητα που θα μεταμορφώσουν κάθε σου εμφάνιση.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί της στο www.evinhia.gr, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε από κοντά τις δημιουργίες στο Women in Action summer edition @ Αστέρα Γλυφάδας Balux (Dreams), 1.6.2014, 12:00 – 20:00, όπου μπορείτε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει σε σας για να απογειώσετε το καλοκαιρινό σας στιλ.

banner_720x9021 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.