ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Sandalaki για μικρές και μεγάλες κυρίες


29 Μαΐου 2014

Χειροποίητα ελληνικά σανδάλια για μικρές και μεγάλες κυρίες με λεπτομέρειες που θα σας γοητεύσουν. Η ιδέα για τη δημιουργία ενός mini brand, το σημερινό Sandalaki, ήρθε αναπάντεχα….Η αφορμή δόθηκε το καλοκαίρι του 2012 όταν αποφασίσαμε να «πειράξουμε» τα δικά μας σανδάλια.

image4 image5Με βάση το δερμάτινο, ελληνικό σανδάλι πειραματιστήκαμε με διάφορα υλικά, όπως λεπτομέρειες με τρουκ, prints, pony skin, ποικίλα δέρματα και χρώματα. Με τον καιρό αναζητήσαμε τρόπους επεξεργασίας και πρωτότυπα υλικά που θα μπορούσαν να τα αναδείξουν στο must have καλοκαιρινό μας υπόδημα. Και έτσι τα πράγματα γρήγορα πήραν άλλη τροπή και ο αρχικός πειραματισμός μας, εξελίχθηκε στη δημιουργία μιας σειράς χειροποίητων κατά παραγγελία σανδαλιών. image7Για το καλοκαίρι του 2014, εκτός από τα γυναικεία σανδάλια,έχει δημιουργήσει και μια “mini” σειρά για τις μικρές κυρίες.

Τo Sandalaki θα το βρείτε εκτός από το Women in Action, summer market, 1.6.2014 @ Αστέρα Γλυφάδας Balux (χώρος Dreams) και στη σελίδα τους στο Facebook.

banner_720x90 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.