ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Γνωρίστε την ιστορία του storymood!


16 Ιουνίου 2014

Ποιές γυναίκες βρίσκονται πίσω από το brand;

Το δεύτερο Women in Action στο Balux ήταν η ευκαιρία για να δούμε από κοντά τις δημιουργίες του storymood, του brand που κάνει τις εικόνες από τα παραμύθια να βγαίνουν αληθινές. Μία ιδέα γεννημένη από γυναίκες, ένα brand στηριζόμενο στον γυναικείο ρομαντισμό και την γυναικεία, καλλιτεχνική διάθεση και το αποτέλεσμα απλά μοναδικό.

Η Καρολίνα Ροβύθη είναι η δημιουργός και η έμπνευση των ιδεών και η Βασιλική Πέππα, η Ελίνα Καραγιάννη και η Μπέττυ Καρατζά είναι οι 3 γυναίκες που προωθούν την ιδέα και το brand με τον καλύτερο, δυνατό τρόπο.

storymood
  • Πώς ξεκίνησε λοιπόν το παραμύθι, η ιστορία του storymood: "Όλα ξεκίνησαν 12 χρόνια πριν όταν έτυχε να δουλεύουμε όλες ταυτόχρονα στις Εκδόσεις Λυμπέρη και από τότε γίναμε αχώριστες φίλες & συνεργάτιδες. Εξελιχθήκαμε παράλληλα, η κάθε μία στον τομέα της και με κοινή φιλοσοφία: choose a job you love and you will never have to work a day in your life, τολμήσαμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. 12 χρόνια όταν έτυχε να δουλεύουμε όλες ταυτόχρονα στις Εκδόσεις Λυμπέρη και απο τότε γίναμε αχώριστες φίλες & συνεργάτιδες. Εξελιχθήκαμε παράλληλα, η κάθε μία στον τομέα της και με κοινή φιλοσοφία: choose a job you love and you will never have to work a day in your life, τολμήσαμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα."
storymood
  • Γιατί STORYmood; Γιατί λοιπόν διάθεση για ιστορία; "Με την διαπίστωση ότι η 3η πιο δημοφιλής λέξη για τον άνθρωπο είναι η λέξη «ιστορία» (story).. Από μικρά παιδιά ξεκινάμε με το Μαμά, Μπαμπά...και μετά «πες μου μια ιστορία». Μεγαλώνοντας όλη η ζωή μας κινείται γύρω από ιστορίες: τις δικές μας, της οικογένειάς μας, των φίλων μας, της επικαιρότητας ...της ανθρωπότητας. Οι στίχοι ενός τραγουδιού, ένα έργο τέχνης, μια διαφήμιση, όλα γύρω μας έχουν την δική τους ιστορία και όλες αυτές οι ιστορίες μικρές και μεγάλες κινούν τον κόσμο μας και μας κάνουν αυτό που είμαστε σήμερα. Πρώτα πρέπει να βρείς τι είναι αυτό που θέλει ο κόσμος ...και μετά πρέπει να του δώσεις σάρκα και οστά! Να το σχεδιάσεις ...αυτό είναι η storymood ! με motto : making stories happen."
IMG_0991
  • Γιατί να διαλέξει κανείς δώρο από το brand; "Υπάρχει η δυνατότητα του personalized δώρου και αυτό είναι ένας από τους τομείς που νιώθουμε ότι ξεχωρίζουμε! Στο site www.storymood.com υπάρχει ειδική ενότητα αφιερωμένη στο personalized δώρο με όνομα «custom» . Εκεί κάποιος μπορεί να διαλέξει κάτι που ήδη έχουμε σχεδιάσει και να το προσαρμόσουμε σύμφωνα με τα δικά του στοιχεία ( πχ όνομα, μία ημερομηνία, στίχους από τραγούδι κτλ.) ή πολύ απλά να επικοινωνήσει μαζί μας στο [email protected] και να σχεδιάσουμε κάτι εξαρχής, για όποια περίσταση θέλει: έχουμε ήδη φτιάξει φανταστικά δώρα για γάμους, βαφτίσια, γενέθλια επετείους κτλ"
  • Τί αποτελεί έμπνευση για τις δημιουργίες; "Η έμπνευση μας είναι καθημερινή και ασταμάτητη. Είναι η ίδια η ζωή που τρέχει γύρω μας , είναι οι ιστορίες των ανθρώπων που επικοινωνούν μαζί μας, ένα τραγούδι που θα ακούσουμε , μια φωτογραφία , ένα χαμόγελο, ένα συναίσθημα...Για παράδειγμα: H σειρά που βγάλαμε με την πεταλούδα και την ελληνική σημαία ήταν εμπνευσμένη από ένα αγαπημένο παιδικό παραμύθι που διηγείται πως από τον μεταξοσκώληκα γεννήθηκε κάτι τόσο όμορφο: μια πεταλούδα... η σειρά που σχεδιάσαμε συμβολίζει την ελπίδα που δεν πρέπει να χάσουμε εμείς οι Έλληνες "just when the caterpillar thought the world was over..it became a butterfly"

[gallery-348733]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.