ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα fashion essentials της βαλίτσας για το τριήμερο


MMEINTANI

2 Ιουνίου 2017

fashion-travels.jpg

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πάρετε πολλά μαζί σας (αφού θα καταλήξετε να φοράτε τα μισά και αν) αλλά να επιλέξετε κομμάτια που θα σας βολέψουν και για τις τρεις μέρες.

Το απαραίτητο cover-up

[gallery-716843]

Ένα ελαφρύ πανωφόρι είναι ακόμα απαραίτητο για το ντύσιμό μας, αφού όπου κι αν πάμε, αφού η βραδινή ψύχρα είναι αρκετά ύπουλη πολλές φορές. Αφήστε που είναι και απαραίτητο σε περίπτωση που ταξιδεύετε με πλοίο ή αεροπλάνο, όπου ο κλιματισμός είναι επίσης επικίνδυνος.

Το basic ρούχο

[gallery-716887]

Αν θέλετε να απομακρυνθείτε από το κλασικό τζιν ώστε να δώσετε ένα διαφορετικό twist στα σύνολά σας, θυμηθείτε την εναλλακτική που έχουμε δει για το παντελόνι που θα αντικαταστήσει το denim αυτό το καλοκαίρι.

Τα πιο άνετα παπούτσια

[gallery-716535]

Οι εσπαντρίγιες κερδίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού είναι το κλειδί για τα πιο άνετα summer looks και μπορούν να φορεθούν από το ταξίδι μέχρι τις βραδινές μας εμφανίσεις.

The extra touch

Pom pom clutch, Art Fab (βρείτε το εδώ)

Ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ όπως αυτό που βλέπετε στην εικόνα θα αναβαθμίσει την εμφάνισή σας και θα γίνει το must have για τις βόλτες και τις εξόδους σας όπου κι αν πάτε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.