ΣΤΙΛ STYLING TIPS

#HarrisStyle: Ο Χάρης Ντάβλας διδάσκει πώς θα βάλετε το κόκκινο στο αντρικό στιλ


23 Απριλίου 2018

2-6.jpg

Ρολόι χρονογράφος από ατσάλι ΙWC από τη συλλογή” PILOT’S WATCH “150 YEARS” διαθέσιμο στο www.iwc.com/en/retail

Ένα σωστό και καλοραμμένο κόκκινο κοστούμι, θα φροντίσει να ισσοροπήσει την κατάσταση,επενδύοντας σε λεπτομέρειες που σπάνε την ένταση, όπως αυτά εδώ τα κουμπιά στην απόχρωση της ταρταρούγας.

• Το κόκκινο, σε αντίθεση με το μαύρο, δεν επιτρέπει μέτριες λύσεις. Το ύφασμα πρέπει να είναι καλό, και να φαίνεται.
• Το ίδιο ισχύει και για το κόψιμο του ρούχου, αλλά και για τις λεπτομέρειες όπως τα ευκρινή γαζιά στην ίδια ακριβώς απόχρωση.
• Combination is key: Συνδυάστε με γλυκά μπλε σε δύο αποχρώσεις, για να δώσετε άμεσα έναν ήρεμο, relaxed τόνο στο κόκκινο κοστούμι σας. Ένα λευκό πουκάμισο θα έκανε τα πράγματα λίγο πιο αυστηρά, αφού θα έκανε το αποτέλεσμα να μοιάζει με στολή. Το μπλε, όμως, ποτέ.
• Τα παπούτσια…το στοιχείο που μπορεί να εξυψώσει ή να διαλύσει ένα look. Αυτά τα άνετα loafers από καστόρι δίνουν τον σωστό τόνο, ενώ παράλληλα, η ελαστική σόλα τους δημιουργεί ένα κομψό casualness…

THE LOOK

Κοστούμι από βαμβάκι και μετάξι, βαμβακερό πουκάμισο, μεταξωτή pochette και δερμάτινη ζώνη όλα Tommy Hilfiger, Διαθέσιμα από τις Tommy Hilfiger Boutiques.
Loafers από καστόρι από τη συλλογή του Classico, Διαθέσιμα online στο www.classico.gr Ρολόι από ατσάλι IWC

Πηγή: In Icons We Trust

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.