ΣΤΙΛ STYLING TIPS

#HarrisStyle: Τα tips του Χάρη Ντάβλα για το πιο cool αντρικό street style


27 Απριλίου 2018

1-9.jpg

Σύμφωνα όμως με τους κανόνες του σωστού styling, όμως, όλα έχουν την ώρα που τους ταιριάζει. Όταν μαθαίνεις να αγαπάς τα κοστούμια, δεν είναι απαραίτητο να αφήσεις πίσω σου τα τζάκετ, αρκεί να προσαρμόσεις το λουκ στην ενήλικη εκδοχή που μπορεί να φορεθεί άνετα σε οποιαδήποτε ηλικία και με οποιονδήποτε τρόπο.

Ρολόι χρονογράφος από ατσάλι ΙWC από τη συλλογή” PILOT’S WATCH “150 YEARS”

(διαθέσιμο στο www.iwc.com/en/retail/)

• Το στοιχείο-κλειδί είναι η ποιότητα. Ένωσε έναν έφηβο μπορεί να είναι μέχρι και χαριτωμένο, κανείς δεν συγχωρεί σε έναν επαγγελματία την πρόχειρη λύση ενός κακοραμμένου παντελονιού ή ενός ψεύτικου δερμάτινου τζάκετ. Επενδύστε στα κομμάτια αυτά στις ποιότητες που τους αξίζουν, είναι απαραίτητο.

• Τα πατημένα και ζωγραφισμένα αθλητικά σας δίνουν τη θέση τους σε ένα ζευγάρι crispy clean δερμάτινα sneakers σε μοναδικό χρώμα που τραβάει την προσοχή χωρίς να επιβάλλει την διαφορετικότητά του.

• Το bomber είναι κολακευτικό, αρχετυπικό και παραπέμπει τόσο σε εφηβικές επαναστάσεις όσο και σε ώριμες εμφανίσεις αλά Κάρι Γκραντ και Στιβ Μακουίν. Φορέστε το ξανά, στο σωστό νούμερο και όχι σα να έχετε κλέψει την ντουλάπα του ανιψιού σας.

• All time favorite του παραδοσιακού rebel styling, το τζιν πουκάμισο μπορεί να φορεθεί και κολλαριστό, μαλακό, μέσω στο γιακά και τέλειο, βαθύ γαλάζιο χρώμα. Απλά υπέροχο!

Πηγή: In Icons We Trust

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.