ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ο συνδυασμός που θα σας κάνει να μοιάζετε με ρετρό καλοκαιρινή πρωταγωνίστρια


MMEINTANI

19 Ιουλίου 2018

402e971574e34c8bbebba28af625eb47.jpg

Το καλοκαίρι πάντα μπορούμε να «παίξουμε» περισσότερο με το στιλ μας, να προσθέσουμε περισσότερα αξεσουάρ, να δημιουργήσουμε πιο extravagant looks και, γενικά, να πειραματιστούμε πιο πολύ από τον χειμώνα.

Όσες τάσεις όμως κι αν προκύπτουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή, υπάρχει πάντα μια τάση για να γυρνάμε και λίγο προς τα πίσω, να υιοθετούμε μια πιο vintage αίσθηση, που ταιριάζει τόσο πολύ στην ανεμελιά του καλοκαιριού.

Ένα πολύ εύκολο στιλ λοιπόν που μπορούμε να δημιουργήσουμε και το οποίο θα μας κάνει να θυμίζουμε κάτι από τις πρωταγωνίστριες των 60s, είναι να συνδυάσουμε δύο πολύ απλά items που φορεμένα μαζί δημιουργούν απίστευτα retro vibes. Μιλάω για ένα φουλάρι στα μαλλιά και ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια.

Οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε είναι αμέτρητοι, από μονόχρωμα μαντήλια και χρυσούς κρίκους μέχρι πιο έντονα χρώματα και μοτίβα και πιο ιδιαίτερα σχέδια στα σκουλαρίκια. Πειραματιστείτε και αφήστε τη vintage πλευρά σας να λάμψει εν μέσω καλοκαιριού!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.