ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα αγαπημένα μας outfits, απέκτησαν το δικό τους spa!


The Jennettes

18 Ιουλίου 2018

miele.jpeg

Eίναι καλοκαίρι και μερικά από τα πιο αγαπημένα μας ρούχα έχουν την τιμητική τους. Από μία νυχτερινή έξοδο έως τα καλέσματα σε πάρτι, βαφτίσια και γάμους, τα αγαπημένα μας κομμάτια είναι διαλεγμένα ένα προς ένα για να κλέψουν τις εντυπώσεις. Με υφάσματα εντυπωσιακά όμως παράλληλα τόσο μα τόσο ευαίσθητα, τα αγαπημένα μας outfits για να… φανούν πρέπει να είναι άψογα πλυμένα και σιδερωμένα με τρόπο τέτοιο που να μην ταλαιπωρηθούν στο ελάχιστο.

Και αυτό δεν είναι εύκολη δουλειά. Για την ακρίβεια είναι μία δουλειά για επαγγελματίες.

Και ποιος μπορεί να φροντίσει τα ρούχα μας καλύτερα από την ίδια την Miele; Σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες η Miele δημιούργησε έναν «παράδεισο» φροντίδας για τα ρούχα μας, ξεφεύγοντας ταυτόχρονα από το γνωστό στεγνό καθάρισμα, που μας έχουν συνηθίσει αντίστοιχες υπηρεσίες. Πώς; Με το υγρό καθάρισμα που ουσιαστικά, μετέτρεψε την υπηρεσία του καθαριστηρίου σε ένα μοναδικό spa για τα αγαπημένα μας ρούχα και όχι μόνο αφού το Wet Care αποτελεί ιδανική επιλογή και για τα αγαπημένα μας παπλώματα, μπουφάν αλλά και τις ugg μας, για όλα όσα δηλαδή μας είναι πολύτιμα αφού μας «αγκαλιάζουν».

Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά

Το Miele Wet Care είναι το πρώτο σημείο Miele για υγρό καθαρισμό των ρούχων, μία επαναστατική μέθοδο η οποία κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος. Εμείς λατρέψαμε τη διαδικασία όπως την λάτρεψαν και οι απανταχού fashion lovers.

Μα πώς το κάνουν τελικά;

Αρχικά το πρώτο και πιο ξεχωριστό κομμάτι είναι ότι οι πλύσεις γίνονται με νερό και ήπια βιοδιασπώμενα απορρυπαντικά, ενώ τα πλυντήρια και τα προγράμματά τους είναι ειδικευμένα να πλένουν το ρούχο ανάλογα με τις ανάγκες του αλλά και τις δικές μας ανάγκες αφού ο καθαρισμός τους γίνεται με τέτοιο τρόπο που να είναι συμβατός και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. (Σας το είπαμε, είναι ένα spa για τα ρούχα μας!)

Αφού πλυθούν τα ρούχα - extra tip που αγαπήσαμε είναι ότι τα ρούχα του κάθε πελάτη ανεξαρτήτως ποσότητας πλένονται σε ξεχωριστή πλύση-, στεγνώνουν με φυσικό τρόπο χωρίς να «στρεσάρονται» τα ευαίσθητα υφάσματά μας, ενώ με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουν να φυλακίσουν μέσα την μυρωδιά της καθαριότητας και του φρεσκοπλυμένου για μεγάλο διάστημα.

Και φυσικά στο τέλος, έρχεται το φινίρισμα μέσω του σιδερώματος. Γιατί όπως όλοι ξέρουμε όσο και καθαρό και αν είναι ένα ρούχο αν δεν είναι με τον σωστό τρόπο σιδερωμένο, τότε χάνει την ομορφιά του και μαζί με αυτό και εμείς την στυλάτη εμφάνισή μας. Το σιδέρωμα λοιπόν, γίνεται με το χέρι σεβόμενο τα υφάσματα και ακολουθώντας με λεπτομέρεια και προσοχή τις γραμμές του ρούχου.

Όλα τα παραπάνω είναι ιδανικά για τα ρούχα μας, όμως το κερασάκι που κάνει το υγρό καθάρισμα εμπειρία και για τα ρούχα μας αλλά και για εμάς είναι για εργασίες άνω των 30 ευρώ ο οδηγός της Miele τα παραλαμβάνει και μας τα παραδίδει πίσω, δωρεάν.

Και αν πιστεύετε ότι αυτή η μοναδική υπηρεσία είναι για τους «έχοντες» ευτυχώς κάνετε λάθος!

Με τιμές που ξεκινούν από 2€ (ανά το πουκάμισο και φτάνουν έως τα 16€ για τα ρούχα που χρειάζονται πολύ μεγάλη προσοχή), το WETCARE είναι μία υπηρεσία που αξίζει να βάλουμε στη ζωή μας.

www.mielewetcare.gr/

Facebook: MieleWetCare


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.