ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το κόσμημα που μυρίζει καλοκαίρι και το λατρεύουν οι influencers φέτος


MMEINTANI

31 Ιουλίου 2018

f6adb326a0f3e2ba0cc6bc9e7e89f12d.jpg

Το καλοκαίρι, τα βαριά χειμωνιάτικα κοσμήματα δίνουν τη θέση τους σε πιο ανάλαφρα και παιχνιδιάρικα, πολλές φορές στολισμένα με ιδιαίτερα καλοκαιρινά υλικά.

Το καλό είναι ότι πρόκειται για αξεσουάρ που μπορείτε εύκολα να τα φτιάξετε και μόνες σας έτσι ώστε να εξυπηρετούν διπλό σκοπό. Θα βάζουν δηλαδή την απόλυτη καλοκαιρινή νότα στο στιλ σας και παράλληλα θα σας κάνει περήφανες μιας και θα τα έχετε δημιουργήσει μόνες σας.

Τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι λίγο κορδόνι ή μια μικρή αλυσίδα (το μήκος το επιλέγετε ανάλογα με το πόσο μακρύ θέλετε να είναι) και μερικά κοχύλια που είτε θα έχετε μαζέψει είτε θα τα αγοράσετε από κάποιο κατάστημα με χάντρες και υλικά για κοσμήματα από όπου θα προμηθευτείτε επίσης και τα κατάλληλα clips για το κούμπωμα - ρωτήστε και θα σας πουν τι θα χρειαστείτε.

Μπορείτε μάλιστα να "παίξετε" με το τελικό αποτέλεσμα, δημιουργώντας είτε κάτι απόλυτα μίνιμαλ, περνώντας μόνο ένα κοχύλι στο κορδόνι ή την αλυσίδα, είτε πιο statement με το να προσθέσετε περισσότερα. Και φυσικά, μπορείτε να το προσαρμόσετε ανάλογα με το αν το προορίζετε για βραχιόλι ή για κολιέ.

Καλή επιτυχία!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.