ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το πιο διαχρονικό καλοκαιρινό φόρεμα που πρέπει να υπάρχει σε κάθε ντουλάπα


Αφροδίτη Σακκά

21 Αυγούστου 2018

abaca_647342_108_2.jpg

Στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε την υπερβολική ζέστη τους καλοκαιρινούς μήνες και να παραμείνουμε κομψές και stylish, μερικές φορές νιώθουμε πως μπορεί να περιοριζόμαστε, στιλιστικά μιλώντας. Οπότε, συχνά καταφεύγουμε σε απλά looks που θα μας κάνουν να νιώθουμε άνετα, χωρίς πολλή προσπάθεια, που όμως μερικές φορές καταλήγουν βαρετά. Για να αποφύγουμε να φοράμε τα ίδια και τα ίδια, μπορούμε να επενδύσουμε σε μερικά κομμάτια τα οποία είναι διαχρονικά, τηρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις και με το σωστό styling μπορούν να δείχνουν εντελώς διαφορετικά σε κάθε εμφάνιση.

Ένα από αυτά τα κομμάτια είναι το καλοκαιρινό φόρεμα, που μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ, με μικρές αλλαγές στα αξεσουάρ και τα κοσμήματα. Οι επιλογές είναι πολλές, οπότε είναι σημαντικό να βρούμε αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό μας στιλ και την αισθητική μας. Βέβαια, κάποια συγκεκριμένα στιλ θεωρούνται διαχρονικά, όπως για παράδειγμα το wrap dress. Το βλέπουμε κάθε σεζόν, σε πολλά διαφορετικά prints και υφάσματα - το μόνο που μένει είναι να βρούμε το δικό μας αγαπημένο.

 

Δείτε ακόμη: 6 τάσεις που θα φοράμε το φθινόπωρο 2018

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.