ΣΤΙΛ STYLING TIPS

5 ρούχα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα, σύμφωνα με την Anna Wintour


Αφροδίτη Σακκά

6 Μαρτίου 2019

street_london_02_19_054.jpg

Μπορεί να μην έχει social media, οπότε οι πληροφορίες μας για την Anna Wintour να είναι πιο περιορισμένες σε σχέση με άλλες σημαντικές γυναίκες της μόδας, αλλά η editor in chief της Vogue, τελευταία μας δίνει μερικές χρήσιμες συμβουλές μέσα από τη σειρά με videos Go Ask Anna, που είναι σίγουρα πολύ βοηθητικές.

Στην ερώτηση σχετικά με ποια είναι τα πέντε ρούχα που πρέπει να έχουν όλοι στη ντουλάπα τους, η Wintour είχε, φυσικά, την κατάλληλη απάντηση.

Στο video, η Anna Wintour αναφέρει πως τα βασικά μίας γκαρνταρόμπας "είναι πολύ σημαντικά αν είσαι μία πολυάσχολη γυναίκα, μία γυναίκα με απαιτητική εργασία, που δε θέλει να κάνει λάθη". Μαζί με τα τέσσερα βασικά κομμάτια, η Wintour πρόσθεσε και μία αρκετά απρόσμενη επιλογή για το τέλος. "Είναι επίσης πολύ σημαντικό να έχεις ένα κομμάτι που είναι πολύ διασκεδαστικό και διαφορετικό και θα σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Αν είναι μέσα στο budget σου, αναζήτησε ένα υπέροχο κόσμημα γιατί για εμένα, είναι το πιο ανεβαστικό πράγμα που μπορεί να έχει μία γυναίκα".

1. Basic πουλόβερ

2. Basic παντελόνι ή φούστα

3. Basic παλτό

4. Ένα ζευγάρι παπούτσια που λατρεύουμε

5. Ένα "υπέροχο κόσμημα"

Δείτε ακόμη: 9 outfits που θα σας κρατήσουν ζεστή και κομψή

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.