ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το jacket που θα φοράμε τη φετινή Άνοιξη αντί για τζιν


Αφροδίτη Σακκά

18 Μαρτίου 2019

street_milan_winter_02_19_127.jpg

Μάρτιος: Ο μήνας του χρόνου που τα κρύα χειμωνιάτικα πρωινά, γίνονται ηλιόλουστες και δροσερές μέρες, με τον ερχομό της άνοιξης. Και με τις πρώτες αυτές, ηλιόλουστες μέρες, είμαστε έτοιμες να αφήσουμε στο σπίτι τα βαριά παλτό και να φορέσουμε όλα αυτά τα ανοιξιάτικα jackets που κρέμονται τόσους μήνες στη ντουλάπα. Η φετινή άνοιξη, φέρνει ένα συγκεκριμένο trend στα πανωφόρια και θυμίζει έντονα κάτι από Western style.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat) on

Η τάση αυτή περιλαμβάνει jackets με κρόσσια - κι ένα τέτοιο κομμάτι μπορεί να σταθεί και μόνο του, αλλά και σε συνδυασμό με άλλα jackets σε παρόμοιο βάρος έτσι ώστε να δημιουργηθεί ισορροπία και να είναι πρακτικό και για τις μέρες που ίσως πέσει η θερμοκρασία. Με μία γρήγορη ματιά στο Instagram, είναι εμφανές πως το συγκεκριμένο trend έχει ήδη κερδίσει τα πιο κομψά fashion girls στο feed μας, κι έτσι είμαστε έτοιμες να δώσουμε μία ευκαιρία στο φρέσκο αυτό trend για την ερχόμενη σεζόν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauren caruso (@laurencaruso_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanette Friis Madsen (@_jeanettemadsen_) on

 

Δείτε ακόμη: 6 τρόποι να φορέσετε το αγαπημένο jacket των street style stars

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.