ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Tα ξύλινα σκουλαρίκια που φοράνε όλα τα fashion girls


Αφροδίτη Σακκά

5 Απριλίου 2019

27wooden_1692.jpg

Με τον ερχομό της άνοιξης, το μόνο που θέλουμε είναι να κάνουμε είναι μία ολική ανανέωση: Να βάλουμε στο πίσω μέρος της ντουλάπας τα πλεκτά πουλόβερ, να προσθέσουμε νέα κομμάτια στη γκαρνταρόμπα μας, να ελαφρύνουμε το καθημερινό μας ντύσιμο και να φορέσουμε κομμάτια που θα μας κάνουν να νιώθουμε ανοιξιάτικες και stylish.

Η πιο σοφή (και κομψή) λύση σε αυτό, είναι να επικεντρωθούμε στα αξεσουάρ και συγκεκριμένα στα κοσμήματα. Για το 2019, ένα από τα μεγαλύτερα trends είναι τα κοσμήματα που είναι άμεσα συνδεδέμενα με το craft και τα χειροποίητα designs - και η 27 Wooden Accessories συνεχίζει την παράδοσή της στο να δημιουργεί κομμάτια που προκαλούν μανία, με τη νέα της συλλογή με κοσμήματα για τη φετινή χρονιά. Μιλάμε για σκουλαρίκια που είναι κομψά, χειροποίητα, ευκολοφόρετα και με έξυπνο design - και bonus points: Είναι εξαιρετικά ελαφριά!

Τα ξύλα που χρησιμοποιούνται για τη σειρά είναι wenge, etimoe, ρίζα ελιάς, καρυδιά Αμερικής και χρωματιστές τουλίπες και μέσα από το stylish design και τα γεωμετρικά σχήματα, καταφέρνει να αναδειχθεί κάθε είδος ξύλου. Θυμίζουν έντονα κάτι από pop art, μέσα από τις λεπτομέρειές τους σε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, κίτρινο και μπλε, ενώ τα κουμπώματά τους είναι από ασήμι 925. Η νέα αυτή σειρά με σκουλαρίκια της 27 Wooden Accessories είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε για να συμπληρώσουμε κάθε ανοιξιάτικο look τη φετινή σεζόν, αφού θα αποτελέσουν το βασικό στοιχείο των outfits μας.

Μπορούν να συνδυαστούν με μία ρομαντική, αέρινη μπλούζα και το αγαπημένο μας τζιν, ή με το πιο κομψό καλοκαιρινό φόρεμα και τα σανδάλια μας, με τον ερχομό του καλοκαιριού. Το design τους και το γεγονός πως αποτελούνται από ξύλο, είναι τα στοιχεία που τα κάνουν τόσο ξεχωριστά - και απόλυτα ταιριαστά, αν θέλουμε να δημιουργήσουμε outfits που να τραβούν τα βλέμματα, όπου κι αν βρισκόμαστε.

Για την ιστορία, η 27 Wooden Accessories είναι ένα brand που εδώ και χρόνια πρωτοπορεί στη τέχνη του ξύλου και παράγει 100% χειροποίητα είδη, τα οποία είναι, φυσικά, απόλυτα μοναδικά. Είναι η πρώτη εταιρία που δημιούργησε τα ξύλινα χειροποίητα παπιγιόν - και με τα οποία ξεκίνησε μία τεράστια μανία - τα μανικετόκουμπα και στη συνέχεια προχώρησε στις τσάντες και τα γυαλιά οράσεως και ηλίου. Η σειρά με τα χειροποίητα παπιγιόν και γυαλιά, περιλαμβάνει επίσης και μία Mini-Me σειρά που προορίζεται για (super stylish) παιδιά! Αργότερα, είδαμε χειροποίητα ρολόγια - τα οποία παράγονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα - και τώρα ξεχωρίζει ξανά με τη νέα σειρά κοσμημάτων που θα συμπληρώσει κάθε μας ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή εμφάνιση. Κάπου εδώ να πούμε, επίσης, πως η 27 Wooden Accessories δημιουργεί και custom made παραγγελίες, για ακόμα πιο μοναδικά σχέδια!

Εμείς, φυσικά, δε χάσαμε χρόνο να αποκτήσουμε τα αγαπημένα μας designs από τη συλλογή - και αν χρειάζεται να πούμε κάτι, είναι πως δεν πρόκειται να τα βγάλουμε από πάνω μας για όλη την υπόλοιπη χρονιά!

Περισσότερες πληροφορίες για την 27 Wooden Accessories μπορείτε να βρείτε στο www.27woodenaccessories.com και στο Facebook page www.facebook.com/27WoodenAccessories.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.