ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να φορέσεις τα έντονα prints, αν είσαι άνω των 50 (και όχι μόνο)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

11 Ιουλίου 2023

Πώς να φορέσεις τα έντονα prints, αν είσαι άνω των 50 (και όχι μόνο)
Instagram/greceghanem
Τα έντονα prints θέλουν την τεχνική τους, ειδικά αν είσαι άνω των 50

Είναι αρκετά ιδιαίτερα και πολλές φορές επίφοβα για μεγάλη επερχόμενη στιλιστική καταστροφή, αν δεν ξέρεις πως να τα μεταχειρηστείς. Τα έντονα prints σε μαγεύουν, σε κάνουν «σκλάβο» της διαφορετικότητάς τους και θέλεις να τα φορέσεις πάση θυσία. Οκ, το καταλαβαίνουμε! Είναι τέλεια, είναι νεανικά, είναι φρέσκα, είναι χαρούμενα, αλλά είναι και επικίνδυνα.

Τα έντονα prints σετάρονται με πολύ συγκεκριμένους τρόπους -αν δεν είσαι εξειδικευμένος στιλίστας- και μπορεί πάρα πολύ εύκολα να υποπέσεις σε λάθη, που μερικές φορές δεν συγχωρούνται. Ένα από τα βασικά που πρέπει να θυμάσαι είναι όταν φοράς έντονα prints, το υπόλοιπο outfit να παραμείνει «ήσυχο». Οι απλές και λιτές γραμμές επίσης κολακεύουν ένα έντονο print, διότι το αφήνουν να κυριαρχήσει. Τέλος μη συνδυάσεις άλλο print ή κάποιο χρώμα που δεν υπάρχει στο print. Αυτό μπορείς να το κάνεις -αν φυσικά σου αρέσει και ταιριάζει με την προσωπικότητά σου- αν είσαι στιλίστας ή ρωτήσεις κάποιον που είναι, γιατί μερικά πράγματα είναι καλύτερα να τα αφήνουμε στους ειδικούς, trust us! Εμείς λοιπόν αφού ψάξαμε καλά, βρήκαμε τα πιο κομψά και updated looks με έντονα prints, τα οποία μπορούν να φορεθούν από γυναίκες άνω των 50 και όχι μόνο. Κράτα σημειώσεις!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα πιο αξιόλογα street style looks από την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.