ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να φορέσεις τα loafers σου αυτό το φθινόπωρο - 8 απίθανα looks


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Οκτωβρίου 2023

Πώς να φορέσεις τα loafers σου αυτό το φθινόπωρο - 8 απίθανα looks
Instagram/alisontoby
Δες πώς να φορέσεις τα loafers σου αυτό το φθινόπωρο και πάρε ιδέες για τα δικά σου σύνολα

Από τη δεκαετία του ‘70 τα loafers έχουν μπει στις ζωές και στις καρδιές των γυναικών, με μικρά διαλείμματα μερικών χρόνων. Οι περισσότερες γυναίκες που το στιλ τους ήταν από παλιά stealth wealth ή λάτρευαν τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, σίγουρα είχαν ένα ζευγάρι loafers στην ντουλάπα τους. Η διαφορά είναι ότι πλέον πολλά από αυτά διαθέτουν χοντρό πάτο ή τρακτερωτή σόλα.

Τα loafers είναι άνετα, είναι ευκολοφόρετα και σε βγάζουν ασπροπρόσωπη σε πολλές περιστάσεις. Από το φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη είναι ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν θέλεις να το βγάλεις από πάνω σου, εφόσον ταιριάζει με τα περισσότερα κομμάτια στην ντουλάπα σου. Μαύρα, καφέ, ταμπά και βυσσινί είναι τα πιο κλασικά χρώματα και τα πιο πολυφορεμένα. Αν θέλεις να επενδύσεις σε αυτό το παπούτσι, τότε καλό θα είναι να αγοράσεις ένα από αυτά τα χρώματα. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε 8 απίθανα looks από τις «φίλες» μας στο Instagram για να πάρεις ιδέες για τα δικά σου στιλάτα σύνολα με loafers αυτή τη σεζόν. Κράτα σημειώσεις!

Δες στην παρακάτω λίστα τα μαύρα παλτό που θέλεις και αγόρασε το αγαπημένο σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.