ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το νέο trend στο TikTok που σε βοηθάει να μην κάνεις παρορμητικές αγορές


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Ιανουαρίου 2024

Το νέο trend στο TikTok που σε βοηθάει να μην κάνεις παρορμητικές αγορές
freepik
Το 75 Day Hard Style Challenge επικεντρώνεται στο να μάθεις την ντουλάπα σου, χωρίς να υποκύπτεις σε παρορμητικές αγορές

Και το πρώτο μεγάλο trend στο TikTok για το 2024 είναι γεγονός. Το 75 Day Hard Style Challenge -ξαδεφάκι του 75 Hard Challenge fitness- θα σε βοηθήσει να καταγράψεις τι φοράς για 75 μέρες στη σειρά, αλλά χωρίς να αγοράσεις τίποτα καινούργιο. Μπορούμε να πούμε πως το να θέλεις να αλλάξεις το στιλ σου τη νέα χρονιά και να δίνεις περισσότερη έμφαση στα ρούχα σου δεν είναι κάτι πρωτότυπο, αλλά το νέο αυτό trend επικεντρώνεται περισσότερο στο να μάθεις την ντουλάπα σου και να εκτιμήσεις αυτά που έχεις, χωρίς να υποκύπτεις σε αχρείαστες αγορές.

Jenny.Gr
freepik

Η ιδέα του 75 Hard Style Challenge λοιπόν ξεκίνησε από την fashion analyst Μάντι Λι και σου ζητάει να καταγράψεις ακριβώς τι φοράς σε σύνολο 75 ημερών, ώστε να έχεις μια πλήρη και εμπεριστατωμένη άποψη για το τι φοράς περισσότερο, τι «σε τραβάει» περισσότερο και φυσικά τι δε φοράς καθόλου και τι σου λείπει πραγματικά από την γκαρνταρόμπα σου. Επίσης αν θέλεις να αλλάξεις κάτι στο στιλ σου, αυτό θα σου επιβεβαιώσει αν όντως αλλάζεις κάτι ή αν απλά το νομίζεις, όπως επίσης θα σου ελαττώσει τις παρορμητικές αγορές, αφού ξέρεις πλέον και έχεις καταγεγραμμένα όλα τα κομμάτια της ντουλάπας σου. Ναι, πριν το ξεκινήσεις καλό είναι να καταγράψεις ό,τι έχεις στη γκαρνταρόμπα σου, από ρούχα και αξεσουάρ. Στη συνέχεια κάθε φοράς που φοράς ένα outfit μπορείς να το γράφεις αναλυτικά και να βάζεις δίπλα στο συγκεκριμένο κομμάτι στη λίστα μια γραμμή, για να ξέρεις πόσες φορές έχεις φορέσει το κάθε κομμάτι. Πρακτικό, λίγο μπελαλίδικο στην αρχή, αλλά σίγουρα ωφέλιμο και βιώσιμο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.