Γίνεται να φοράμε διαφάνειες χωρίς να δείχνουν too much;

Γίνεται αλλά χρειάζεται πολλή προσοχή.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017
Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Οι τάσεις που βλέπουμε κάθε τόσο να κυριαρχούν γύρω μας, χωρίζονται θα λέγαμε στις «φορέσιμες» και στις όχι και τόσο εύκολες να αντιγραφούν. Αυτό έχει να κάνει πάντα με τα υλικά, το styling αλλά και τον τρόπο που πρέπει να βρούμε για να τις εντάξουμε στο στιλ μας.

Μερικές φορές βέβαια η λύση βρίσκεται κάπου στη μέση. Μία τάση που θα μπορούσαμε να πούμε ότι ανήκει στην κατηγορία «μου αρέσει αλλά φοβάμαι πώς θα δείχνει» είναι και οι διαφάνειες. Δεν είναι κάτι καινούριο και τις βλέπουμε να επιστρέφουν σχεδόν κάθε σεζόν με το που ανοίξει λίγο ο καιρός, δεν ξέρω όμως πόσες από εμάς έχουμε τολμήσει μέχρι τώρα να τις φορέσουμε χωρίς απαραίτητα να πρόκειται για κάποια βραδινή έξοδο.

Ένα ρούχο με διαφάνεια συμφωνώ ότι αμέσως μας οδηγεί στον συνειρμό «βραδινή εμφάνιση», φέτος όμως θα μπορούσε να είναι η χρονιά που θα αρχίσουμε να το επιλέγουμε ακόμα και πριν πέσει ο ήλιος.

9 photos

Στη gallery μπορείτε να δείτε μερικά looks με διαφάνειες που θεωρώ ότι μπορούν να προσαρμοστούν στα daily looks μας χωρίς το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικό. Να θυμάστε μόνο ότι εδώ ισχύει έντονα το «παν μέτρον άριστον».  

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ| ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ| STREET STYLE
MORE FOR YOU