Το σωστό ντύσιμο για να πετύχει το πρώτο ραντεβού

Το sex appeal κρύβεται συχνά στις λεπτομέρειες.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Θα μπορούσαμε να πούμε με σιγουριά ότι δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει βρεθεί στην κατάσταση του να μην ξέρει τι να φορέσει στο πρώτο ραντεβού για να εντυπωσιάσει.

Ακόμη και μία ντουλάπα γεμάτη ρούχα να έχουμε, όταν έρχεται η μεγάλη ώρα για το πρώτο "τεστ" απέναντι στον ενδιαφερόμενο, η ατάκα "δεν έχω τίποτα να φορέσω" μοιάζει πιο διαχρονική από ποτέ. Επειδή όμως συχνά καταλήγουμε σε τετριμμένες επιλογές όπως για παράδειγμα ένα απλό μικρό μαύρο φόρεμα ή κάτι κόκκινο/υπερβολικά sexy/άβολο, καλό είναι να έχουμε κατά νου και μερικές πιο σοφιστικέ λύσεις που όμως δεν υστερούν καθόλου στο κομμάτι του sex appeal.

Μία αρκετά safe επιλογή κατά τη γνώμη μου είναι φυσικά το lingerie trend. Tops που θυμίζουν nightwear και αποπνέουν έναν σχετικό αισθησιαμό, φορεμένα με ένα πιο απλό παντελόνι ή μία ωραία pencil φούστα ώστε να υπάρχει και μια ισορροπία στο αποτέλεσμα.

9 photos

Από την άλλη, αν θέλετε μπορείτε να επιλέξετε και την εναλλακτική του να τονίσετε τα πόδια σας με την συγκεκριμένη τάση, επιλέγοντας φούστες και φορέματα μέσα από τα οποία θα διακρίνεται ένα δαντελωτό τελείωμα. Ό,τι πιο sexy και ταυτόχρονα πολύ chic!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΔΑΝΤΕΛΑ| ΡΑΝΤΕΒΟΥ| LINGERIE TREND| ΘΗΛΥΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ| SEXY ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
MORE FOR YOU