5 απλά tips για να διαλέγετε γυαλιά ηλίου

Το απόλυτο καλοκαιρινό (και όχι μόνο) αξεσουάρ.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τρίτη, 16 Μαΐου 2017
Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Είμαι σίγουρη πως ακόμη κι αν δεν τα λατρεύετε στο βαθμό τον δικό μου - αρνούμαι να τα βγάλω αν δεν αρχίσει να αχνοφαίνεται το φεγγάρι πρώτα, τα γυαλιά ηλίου είναι σχεδόν αναπόσπαστο κομμάτι του στιλ σας, αφού εκτός από αναγκαίο είναι και ένα πολύ stylish αξεσουάρ

Όπως θα δείτε και στα tips που έχω συγκεντρώσει για εσάς στην παρακάτω gallery, τον πιο σημαντικό ρόλο παίζει πάντα το σχήμα του προσώπου μας, αφού είναι που βασικά καθορίζει ποιο στιλ σκελετού μας ταιριάζει περισσότερο. 

6 photos

Άπαξ και βρείτε αυτό, μετά μπορείτε εύκολα να πειραματιστείτε με τις αποχρώσεις και τα σχέδια που θα έχουν τα γυαλιά σας, ανάλογα πάντα και με τα δικά σας χρώματα και τον τόνο της επιδερμίδας σας.

Διαβάστε ακόμα: Τα 5 στιλ στα γυαλιά ηλίου που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

12 photos

Και για να έχετε και μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, στην παραπάνω gallery μπορείτε να βρείτε τα στιλ στα γυαλιά ηλίου που θα παραμένουν πάντα διαχρονικά, ώστε να διευκολυνθείτε ακόμα περισσότερο τις αγορές σας. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΑΞΕΣΟΥΑΡ| ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ| ΣΧΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ| SHOPPING| ΘΗΛΥΚΑ LOOKS
MORE FOR YOU