Ο πιο safe τρόπος να φορέσουμε το top των Γαλλίδων

Το κομμάτι που λατρεύουν τα κορίτσια στη Γαλλία.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017
Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Οι φορές που στρεφόμαστε προς την γαλλική πρωτεύουσα για να πάρουμε ιδέες σχετικά με το στιλ μας γίνονται όλο και περισσότερες, αφού οι Παριζιάνες δεν παύουν ποτέ να μας εντυπωσιάζουν με τις κομψές επιλογές τους.

Θυμηθείτε εδώ ποια είναι η αγαπημένη μας French fashionista και γιατί

3 photos

Η πιο πρόσφατη αγάπη των french it girls δεν είναι άλλη από τα front tie tops, τις μπλούζες δηλαδή που δένουν μπροστά και μοιάζουν με κάτι ανάμεσα σε bralette και top. Αυτή είναι η κανονική εκδοχή, ενώ υπάρχει και μια πιο φορέσιμη, η οποία δεν είναι άλλη από tops και πουκάμισα που δένουν χαμηλά στο κάτω μέρος.

6 photos

Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για να δείχνει κολακευτικό ένα top που δένει μπροστά, είναι φυσικά να το συνδυάσουμε με ένα ψηλόμεσο κομμάτι από κάτω, ώστε να ισορροπήσουμε το cropped τελείωμά του.

9 photos

Και last but not least, στην παραπάνω photo gallery μπορείτε να δείτε τους πιο ωραίους τρόπους για να φορέσουμε ένα high-waisted τζιν παντελόνι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ| HIGH WAISTED| ΨΗΛΟΜΕΣΟ| ΓΑΛΛΙΚΟ ΣΤΙΛ| TIE FRONT
MORE FOR YOU