Η εντυπωσιακή εξήγηση πίσω από τα χρώματα που φοράμε

Προτιμάτε το μπλε ή το κόκκινο; Και τι σημαίνει αυτό για εσάς;

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017
Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι (όπως εγώ για παράδειγμα), οι οποίοι στο καθημερινό τους ντύσιμο σπάνια επιλέγουν κάποιο έντονο χρώμα και προτιμούν τις πιο μίνιμαλ επιλογές.

Ώσπου έρχεται μια μέρα που αποφασίζουν να βάλουν λίγη ένταση στο look τους. Και εδώ τίθεται το ερώτημα του πώς επιλέγουν το χρώμα που πρόκειται να φορέσουν. Είτε ανήκετε στην παραπάνω κατηγορία είτε είστε από εκείνα τα άτομα που αγαπούν τα χρωματιστά σύνολα σε πιο καθημερινή βάση, παρακάτω θα βρείτε την εξήγηση πίσω από τα περισσότερα χρώματα ως προς το τι φανερώνουν για τον χαρακτήρα μας – το ξέρατε ότι οι Λέοντες, για παράδειγμα, προτιμούν συχνά το κόκκινο;

Μπλε: Μια επιλογή που ταιριάζει σε σοφιστικέ προσωπικότητες, αφού αντανακλά τη μόρφωση και τις πιο βαθιές σκέψεις. Οι υδροχόοι λέγεται ότι το προτιμούν, καθώς έτσι είναι και η φύση τους.

Μοβ. Οι επιστήμονες λένε πως το μοβ χρώμα σχετίζεται με το «τρίτο μάτι» και τα τσάκρα, εκφράζοντας την ανάγκη μας για περιπλάνηση. Μάλιστα, υπάρχει η θεωρία πως το επιλέγουν κυρίως ζώδια όπως ο Λέων και ο Τοξότης.

Κόκκινο: Το πιο ισχυρό χρώμα που ταιριάζει σε δυναμικές προσωπικότητες με πάθος για ζωή, ανάλογα πάντα με το ποιος το φοράει. Οι Λέοντες ενδέχεται να το επιλέγουν για να κρύψουν τις ανασφάλειές τους ενώ οι Σκορπιοί για να κρύψουν κάποιο μυστικό.

Πώς θα φορέσουμε το χρώμα που ταιριάζει σε όλες μας

9 photos

Kίτρινο: Το χρώμα των δυνατών στη ψυχή. Το κίτρινο φανερώνει τη θέληση, το κίνητρο.

Πορτοκαλί. Μια απόχρωση που δεν επιλέγουμε συχνά καθώς μας φαίνεται λίγο δύσκολη στο να φορεθεί στην καθημερινότητα, εκφράζει όμως την θετική ματιά και την σεξουαλικότητα.

Λευκό & κόκκινο. Πρόκειται για δύο contrasting χρώματα, αφού το ένα εκφράζει την αγνότητα ενώ το άλλο τον πόθο. Αν σας αρέσει ο συνδυασμός, σημαίνει ότι ναι μεν διατηρείτε μια αθώα πλευρά αλλά παράλληλα κυνηγάτε έντονα όσα σας τραβούν το ενδιαφέρον. 

Κόκκινο & Πράσινο: Εδώ υπάρχει μία αρκετά εντυπωσιακή θεωρία. Το κόκκινο θεωρείται πως έχει να κάνει με το πάθος αλλά και τα υλικά πράγματα ενώ το πράσινο συνδέεται με την καρδιά. Αυτό σημαίνει πως αν επιλέγετε το συγκεκριμένο combo, ψάχνετε ένα φλερτ με ρομαντική διάθεση που όμως θα έχει στέρεες βάσεις.

Black & White: Το μαύρο χρώμα μοιάζει με ένα δίχτυ προστασίας ενώ το λευκό συμβολίζει την αθωότητα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ| BLACK & WHITE| ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ| ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ| ΛΕΥΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ| ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ| ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΡΟΥΧΑ| ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ| ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ LOOKS
MORE FOR YOU